10 marca 2007 - Filmowa Przeprawa z Quadzik.pl
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Dziś została wysłana informacja z namiarami na Pub, w którym odbędzie się Filmowa przperawa z Quadzik.pl, do wszystkich zgłoszonych uczestników.
Mamy troszkę ponad 80 zgłoszeń.
Przypominam: 10 marca 2007 – sobota, zaczynamy od godziny 17-tej
Przy wejściu, każdy z zapisanych uczestników otrzyma identyfikator oraz kupony na darmowe 2 piwa oraz 1 posiłek (do wyboru kiełbaskę lub golonkę).
Identyfikator należy podpisać i nosić, gdyż jego okazanie będzie wymagane, przy wyjściu i ponownym wejściu do Pubu.
Na imprezę mają wstęp tylko zgłoszone i potwierdzone osoby.
Impreza ma charakter integracyjno-towarzyski, zapewniamy niesamowite wrażenia podczas oglądania filmów quadowych oraz integracji z quadowcami...
Obowiązuje strój luźny. Zapewniamy miłą atmosferę w quadowym gronie.
Wszelkie ciśnienia należy pozostawić w domu, albo dla pewności dzień wcześniej wybrać się na quadowanie – to naprawdę pomaga
Imprezę wspierają:
- SSQuad.pl – Imprezy z udziałem quadów.
- PROATV.pl – Serwisujemy quady oraz przystosowujemy je do imprez przeprawowych i zawodów sportowych. Dostarczamy wyposażenie dodatkowe w rozsądnych cenach.
Tak więc do zobaczenia w sobotę od godziny 17-tej.
Mamy troszkę ponad 80 zgłoszeń.
Przypominam: 10 marca 2007 – sobota, zaczynamy od godziny 17-tej
Przy wejściu, każdy z zapisanych uczestników otrzyma identyfikator oraz kupony na darmowe 2 piwa oraz 1 posiłek (do wyboru kiełbaskę lub golonkę).
Identyfikator należy podpisać i nosić, gdyż jego okazanie będzie wymagane, przy wyjściu i ponownym wejściu do Pubu.
Na imprezę mają wstęp tylko zgłoszone i potwierdzone osoby.
Impreza ma charakter integracyjno-towarzyski, zapewniamy niesamowite wrażenia podczas oglądania filmów quadowych oraz integracji z quadowcami...
Obowiązuje strój luźny. Zapewniamy miłą atmosferę w quadowym gronie.
Wszelkie ciśnienia należy pozostawić w domu, albo dla pewności dzień wcześniej wybrać się na quadowanie – to naprawdę pomaga
Imprezę wspierają:
- SSQuad.pl – Imprezy z udziałem quadów.
- PROATV.pl – Serwisujemy quady oraz przystosowujemy je do imprez przeprawowych i zawodów sportowych. Dostarczamy wyposażenie dodatkowe w rozsądnych cenach.
Tak więc do zobaczenia w sobotę od godziny 17-tej.
Póki co quadowa emeryturka :)
- Krzysztof Wronowski
- Cezary Past
Niestety nie uczestniczyłem w "filmowej przeprawie z Quadzikami", ale siła wyższa - 18-tka mojego pierworodnego syna/nawet nie próbowałem starać się o wize /
Aaaaale! słuszałem od Krzyśka W. że fajnie się bawiliście.
pozdrawiam wszystkich
Darek
Aaaaale! słuszałem od Krzyśka W. że fajnie się bawiliście.
pozdrawiam wszystkich
Darek
Kupa nikomu niepotrzebnej roboty i to w dodatku za własne pieniądze
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
- prezziguzzi
- Kontakt: