10 listopada 2007-III edycja Filmowej Przeprawy z Quadzik.pl
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
A ja to widzę trochę inaczej:
chciałem podziękować wam uczestnikom. III edycję Filmowej Przeprawy z Quadzik.pl mogę określić jaką udaną, albo nawet bardzo udaną, ale nie jest to nasza zasługa. My tylko zebraliśmy Was wszystkich w jednym miejscu, daliśmy możliwość spotkania, zaprezentowaliśmy kilka filmów, pokaz ratownictwa i pilot programu Quad Extream, ale cały klimat, który stworzyliście swoją obecnością to już nie nasza zasługa.
Cieszę, albo raczej cieszymy się że przybyliście na spotkanie w tak licznym gronie (jeszcze nie podliczyliśmy jak licznym, ale nie o liczby tu chodzi )
Muszę podziekować jeszcze kilku osobom i firmom:
- mojej żonie Agnieszce oraz moim dzieciom, którzy przez kilka ostatnich tygodni rzadko oglądali tatusia
- Jarkowi, który włożył dużo pracy w imprezę
- Maćkowi i Piotrkowi, czyli DJ'om którzy ogarniali dźwięk
- Marioli i Bartkowi, za pomoc w sprawach organizacyjnych na imprezie
Nie mogę również zapomnieć o sponsorach imprezy, bez których to wszystko nie byłoby możliwe:
- Polson.pl, Sound&More.pl, SSQuad.pl, BushPig.pl, TAD Pharma z preparatem Mapooro, SMKExtreme.pl, Motorsports.pl.
Dziękujemy również firmie Genexo, która dostarczyła plastry PREL Blue.
Edu-Med.pl za pokaz ratownictwa quadowego.
Nasi patroni medialni: Interia, Motocykl oraz Wolnasobota.pl wraz z naszym skromnym wortalem zapewnili spore nagłośnienie imprezy...
A jak się ogarniemy i odeśpimy to zapodamy relację na quadziku...
To kiedy robimy IV edycję Filmowej Przeprawy z Quadzik.pl?
chciałem podziękować wam uczestnikom. III edycję Filmowej Przeprawy z Quadzik.pl mogę określić jaką udaną, albo nawet bardzo udaną, ale nie jest to nasza zasługa. My tylko zebraliśmy Was wszystkich w jednym miejscu, daliśmy możliwość spotkania, zaprezentowaliśmy kilka filmów, pokaz ratownictwa i pilot programu Quad Extream, ale cały klimat, który stworzyliście swoją obecnością to już nie nasza zasługa.
Cieszę, albo raczej cieszymy się że przybyliście na spotkanie w tak licznym gronie (jeszcze nie podliczyliśmy jak licznym, ale nie o liczby tu chodzi )
Muszę podziekować jeszcze kilku osobom i firmom:
- mojej żonie Agnieszce oraz moim dzieciom, którzy przez kilka ostatnich tygodni rzadko oglądali tatusia
- Jarkowi, który włożył dużo pracy w imprezę
- Maćkowi i Piotrkowi, czyli DJ'om którzy ogarniali dźwięk
- Marioli i Bartkowi, za pomoc w sprawach organizacyjnych na imprezie
Nie mogę również zapomnieć o sponsorach imprezy, bez których to wszystko nie byłoby możliwe:
- Polson.pl, Sound&More.pl, SSQuad.pl, BushPig.pl, TAD Pharma z preparatem Mapooro, SMKExtreme.pl, Motorsports.pl.
Dziękujemy również firmie Genexo, która dostarczyła plastry PREL Blue.
Edu-Med.pl za pokaz ratownictwa quadowego.
Nasi patroni medialni: Interia, Motocykl oraz Wolnasobota.pl wraz z naszym skromnym wortalem zapewnili spore nagłośnienie imprezy...
A jak się ogarniemy i odeśpimy to zapodamy relację na quadziku...
To kiedy robimy IV edycję Filmowej Przeprawy z Quadzik.pl?
Póki co quadowa emeryturka :)
- prezziguzzi
- Kontakt:
-
- V-ce Admin
- Kontakt:
I ja też dziękuję wszystkim !!!
A oto kila szczegółów w liczbach:
15,36 - mkw powierzchnia ekranu
200000 - długość kabli w milimetrach
10 - różnica między temp. sali projekcyjnej a temp. otoczenia na zewnątrz w pierwszych godzinach imprezy
0,5 - warstwa szronu w mm na quadzikowym doblo
145 - tyle metrów taśmy zużyliśmy do identyfikatorów
15120 - tyle sekund łącznie trwały filmy
7 – liczba quadów naszych sponsorów można było obejrzeć
1 – Polaris RANGER RZR side x side, quad z regulowaną wysokością kolumny kierowniczej, którego polska premiera miała miejsce na „Filmowej Przeprawie z Quadzik.pl” równocześnie z europejską premierą na targach w Mediolanie
A oto kila szczegółów w liczbach:
15,36 - mkw powierzchnia ekranu
200000 - długość kabli w milimetrach
10 - różnica między temp. sali projekcyjnej a temp. otoczenia na zewnątrz w pierwszych godzinach imprezy
0,5 - warstwa szronu w mm na quadzikowym doblo
145 - tyle metrów taśmy zużyliśmy do identyfikatorów
15120 - tyle sekund łącznie trwały filmy
7 – liczba quadów naszych sponsorów można było obejrzeć
1 – Polaris RANGER RZR side x side, quad z regulowaną wysokością kolumny kierowniczej, którego polska premiera miała miejsce na „Filmowej Przeprawie z Quadzik.pl” równocześnie z europejską premierą na targach w Mediolanie
QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta quadowa
www.Quadzik.pl - wszystko o quadach
Kalendarz Quadowy 2013: 25 zł + koszt wysyłki.
Zamawiaj w Sklepie Quadzik.pl lub telefonicznie 22 761 07 58
www.Quadzik.pl - wszystko o quadach
Kalendarz Quadowy 2013: 25 zł + koszt wysyłki.
Zamawiaj w Sklepie Quadzik.pl lub telefonicznie 22 761 07 58
Chciałem również podziękowac za supe imprezę, bardzo miło było spotkac wszystkich - tych których znam osobiście oraz tych, których widziałem po raz pierwszy ale są zawsze z nami.
Przedewszystkim gratulacje dla "Quadzików". że potrafili w tak krótkim czasie zdobyć sympatię oraz zebrać tak liczne grono ludzi, którzy tak naprawdę w życiu codziennym nie mają nic wspólnego z tym przysłowiowym "bagnem"
pozdrawiam
Darek
Przedewszystkim gratulacje dla "Quadzików". że potrafili w tak krótkim czasie zdobyć sympatię oraz zebrać tak liczne grono ludzi, którzy tak naprawdę w życiu codziennym nie mają nic wspólnego z tym przysłowiowym "bagnem"
pozdrawiam
Darek
Kupa nikomu niepotrzebnej roboty i to w dodatku za własne pieniądze
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Impreza wywołała u mnie niedzielny ból głowy. Toż to Skandal!Grzegorz Głowienka:
Poprosimy również o negatywne opinie (czyli te prawdziwe ), bo gotów jestem uwierzyć, że zrobiliśmy idealną imprezę, a przecież tak nie było...
Zresztą Planus wybitnie sie do tego przyczynił...ganiał z piwem co 5 minut.. Próbowałem go za to następnego dnia utopić w Wiśle.
Prawie się udało !!! ( sza to tajemnica...).
W ramach rewanżu w drodze powrotnej złośliwiec jeden ukrył pieniek pod lisciami co spowodowało małą rolkę prosto do bajora. Mokry po szyję wracałem kilkanascie kilometrów...Nie zadzierajcie z Planusem!
Ostatnio zmieniony wt 13 lis, 2007 przez denis, łącznie zmieniany 1 raz.