10.02.07 sobota-Team-Extrem Płock na warszawskich terenach

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
Darek W.

10.02.07 sobota-Team-Extrem Płock na warszawskich terenach

Post autor: Darek W. » pt 09 lut, 2007

W najbliższy sobotni poranek planujemy z Krzyśkiem Wronowskim ruszyć na podbój warszawskich terenów.
Nie wiem jak narazie jaki rejon, ale z tego co mówił Krzychu to raczej tereny, na których stale spotyka sie wiekszość quadowej braci.
Ruszamy ok.9-tej z pod siedziby MSG.
Będzie nareszcie okazja zobaczyć gdzie "walczy" Warszawa i porównać tereny z naszą nieujażmioną Brzeżnicą i jej doliną :D / tak wogóle informacja dla szykujących się na RR IV - przedłużajcie snorkle bo bobry przez ostatni czas zmieniły ją zupełnie i nawet dla nas stała się zupełnie nowym wyzwaniem :D /
Mam nadzieje, że spotkamy się gdzieś jutro w terenie i wspólnie troszkę poryjemy :D

Pozdrawiam
Darek Wyszyński

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pt 09 lut, 2007

:D GRUPA POLARIS POLSON JÓZEFÓW jutro tez sie spotyka i z tego co ustalilismy z Krzysiem raczej sie spotkamy :lol: :lol: :lol: co prawda jutro raczej soft bo brakuje puki co extremalnych maszyn ale przecież najważniejsza jest integracja quadowa :wink: o 10.30 powinnismy zobaczyc sie w okolicach WATER GATE obok MSG
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Darek W.

prezziguzzi:
GRUPA POLARIS POLSON JÓZEFÓW jutro tez sie spotyka
no to do jutra :D
Ostatnio zmieniony pt 09 lut, 2007 przez Darek W., łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

8) w ilu będziecie :?:

Awatar użytkownika
Darek W.

Napewno ja i Krzysiek czekam jeszcze na odpowidź Zajączka i Wróbelka ale oni się szykowali tak na 50%, także raczej tylko my.
Kupa nikomu niepotrzebnej roboty i to w dodatku za własne pieniądze

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

jak byłem w zeszłym tygodniu co prawda samochodem..... był niezły saigon :lol: szkoda że troche to przysypało :? choć z drugiej strony :twisted: czeka nas kupa niespodzianek :P

szkoda że nie będe mógł powalczyć :cry: szlag mnie trafia :x

MaciekP

Post autor: MaciekP » sob 10 lut, 2007

Panowie,
Warszawa jest strasznie przeładowana quadami, szczegółnie południe i trzeba się liczyć z niechęcią i wzmożonymi kontrolami Policji.
Myślę, że doszliśmy do miejsca, gdzie nawet poprawa kultury quadowców juz niewiele da. Trzeba powoli myśleć o 50km pasie bezpieczeństwa wokół miasta i jeździć poza nim.
Dojechanie z przyczepa 50km to godzina. Wyjscie z domu o 8 rano, start o 9ej za miastem.
Po prostu uprzedzam, bo chyba nikomu taka adrenalina nie jest chyba potrzebna :D

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » sob 10 lut, 2007

:D było bardzo fajnie :P
dziekuje wszystkim uczestnikom spotkania......
-10 woda i błoto to jest to :!: :wink: trudno było oderwać ręce od kierownicy :lol:

Awatar użytkownika
Darek W.

Post autor: Darek W. » sob 10 lut, 2007

Właśnie wróciłem do Płocka,rozładowałem "BESTIE" i jadę do domku się wygrzać :lol:
Dziękuje również wszystkim za mile spędzony czas oraz za pomoc w reinkarnacji Krzyśka Kawy :D ale to niestety" zady i walety " jadącego jako pierwszy na zbadanie terenu - albo ma najlepiej albo najgorzej :lol:
Jak będziecie mieli chwilę to wklejcie fotki-Krzysiek też parę zrobił to pewnie też załączy.

jeszcze raz pozdrawiam

Darek
Kupa nikomu niepotrzebnej roboty i to w dodatku za własne pieniądze

Awatar użytkownika
hawranek
Kontakt:

Post autor: hawranek » ndz 11 lut, 2007

Rowniez chcialem podziekowac za wspolna przejazdzke. Bylo b. przyjemnie i mokro :D . Nawet uzyczony od malzonki Bruinek dawal rade. Jestem zaskoczony mozliwosciami przeprawowymi quadow versus motocykle enduro.
Ze Zbikiem jezcze mielismy kawalek jazdy druga strona Wisly od Gory K. do W-wy, wiec wrocilismy lekko skostniali, ale warto bylo, nawet mimo -10 stopniowego mrozu.

Pozdrawiam
MarcinL

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”