W dniu 03 02 2007 w Krakowie organizowane jest przez OFF-ROAD PL Magazyn 4x4 doroczne spotkanie tzw "wigilia offroadowa"
Na tym spotkaniu prezentowane są najciekawsze wydażenia offroadowe minionego roku.
Spotkało mnie wyróżnienie i zostałem zaproszony do prezentacji multimedialnej naszej Wyprawy Ukraina 2006 którą opisuję w tym wątku:. Prelekcja ma być wyświetlana w formie zdjęć i mojego komentaża na ekranie podczas wigilii.
Wyprawa przez gremium redakcyjne została uznana za ciekawsze wydażenie niż Croatia Trophy...?
Mam informację że nie będę jedynym quadowcem na tym spotkaniu, zdradźcie , kto jeszcze?
03 02 2007 Wigilia OFF-ROAD PL Magazyn 4x4
- Krzysztof Wronowski
03 02 2007 Wigilia OFF-ROAD PL Magazyn 4x4
3fun - bo quady są naszą pasją
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
Dnia 3 lutego 2007 roku od godziny 17:30 w restauracji klub plastyka „Wyspiański” mieszczącej się w Krakowie przy ulicy Łobzowskiej 3 odbyło się spotkanie Off-roadowych "elit" czyli ludzi działających w światku i zaproszonych gości.
Podobnie jak w ubiegłych latach, w planach spotkania były prezentacje multimedialne dotyczące wyróżnionych off-roadowych imprez ubiegłego roku.
W programie m.in.:
Kraków-Dakar 2006, Imprezy Quadowe, Bieługa, Expedycja Ukraina 2006,Rmpst, oraz całkiem świeże opowieści polskich Uczestników Rajdu Dakar 2007 plus Premiera Filmu „Pilot”
Impreza była zorganizowana w formie kolacji , podczas której prezentowane były wyprawy , później były tańce i swawola do rana przy szwedzkim stole.
Prezentacje rozpoczął Bartek Esox z ogólną historią quadów , informacjami na temat imprez quadowych w Polsce, sukcesach naszych zawodników i imprezach przeprawowych oraz wyprawach , po Bartku było kilku prelegentów prezentujących przewidziane w programie prezentacje , moją uwagę przyciągneli ludzie , którzy zaplanowali objechanie Afryki fiatem Sedici , a którzy przejechali wcześniej fiatem cinquecento 400 tyś km , między innymi dojechali do Dakaru.
Najwspanialszą prezentacją była wyprawa Bieluga 2006 , z której zdjęcia prezentuję w oddzielnym wątku.
Ja zająłem uczestnikom spotkania około piętnastu minut opowiadając o wyprawie na Ukrainę .
Ogólnie było miło i bardzo przyjemnie, atmosfera luźna i przyjazna.
Kulminacyjnym momentem spotkania była prezentacja naszych Dakarowców , którzy opowiadali smaczki z tej imprezy.
Podobnie jak w ubiegłych latach, w planach spotkania były prezentacje multimedialne dotyczące wyróżnionych off-roadowych imprez ubiegłego roku.
W programie m.in.:
Kraków-Dakar 2006, Imprezy Quadowe, Bieługa, Expedycja Ukraina 2006,Rmpst, oraz całkiem świeże opowieści polskich Uczestników Rajdu Dakar 2007 plus Premiera Filmu „Pilot”
Impreza była zorganizowana w formie kolacji , podczas której prezentowane były wyprawy , później były tańce i swawola do rana przy szwedzkim stole.
Prezentacje rozpoczął Bartek Esox z ogólną historią quadów , informacjami na temat imprez quadowych w Polsce, sukcesach naszych zawodników i imprezach przeprawowych oraz wyprawach , po Bartku było kilku prelegentów prezentujących przewidziane w programie prezentacje , moją uwagę przyciągneli ludzie , którzy zaplanowali objechanie Afryki fiatem Sedici , a którzy przejechali wcześniej fiatem cinquecento 400 tyś km , między innymi dojechali do Dakaru.
Najwspanialszą prezentacją była wyprawa Bieluga 2006 , z której zdjęcia prezentuję w oddzielnym wątku.
Ja zająłem uczestnikom spotkania około piętnastu minut opowiadając o wyprawie na Ukrainę .
Ogólnie było miło i bardzo przyjemnie, atmosfera luźna i przyjazna.
Kulminacyjnym momentem spotkania była prezentacja naszych Dakarowców , którzy opowiadali smaczki z tej imprezy.
- Załączniki
-
- OffRoad22.JPG (24.48 KiB) Przejrzano 1335 razy
-
- Dakarowcy
- OffRoad20.JPG (37.17 KiB) Przejrzano 1336 razy
-
- Moja prezentacja Expedycja Ukraina 2006
- OffRoad08.JPG (38.76 KiB) Przejrzano 1336 razy
-
- Przemek opowiada o wyprawie Bieluga 2006
- OffRoad06.JPG (21.05 KiB) Przejrzano 1334 razy