03 02 2007 Wigilia OFF-ROAD PL Magazyn 4x4

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

03 02 2007 Wigilia OFF-ROAD PL Magazyn 4x4

Post autor: Krzysztof Wronowski » czw 04 sty, 2007

W dniu 03 02 2007 w Krakowie organizowane jest przez OFF-ROAD PL Magazyn 4x4 doroczne spotkanie tzw "wigilia offroadowa"
Na tym spotkaniu prezentowane są najciekawsze wydażenia offroadowe minionego roku.
Spotkało mnie wyróżnienie i zostałem zaproszony do prezentacji multimedialnej naszej Wyprawy Ukraina 2006 którą opisuję w tym wątku:. Prelekcja ma być wyświetlana w formie zdjęć i mojego komentaża na ekranie podczas wigilii.
Wyprawa przez gremium redakcyjne została uznana za ciekawsze wydażenie niż Croatia Trophy...?
Mam informację że nie będę jedynym quadowcem na tym spotkaniu, zdradźcie , kto jeszcze?
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
Max
Kontakt:

Post autor: Max » czw 04 sty, 2007

A cos zwiazanego z terenem tez jest planowane czy stricte opowiesci i ogladania?

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 05 lut, 2007

Krzyśku, Bartku (esox) - zrelacjonujecie co się działo?
Udały się prezentacje, ja było... Ile opowieści o quadach?

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » pn 05 lut, 2007

Dnia 3 lutego 2007 roku od godziny 17:30 w restauracji klub plastyka „Wyspiański” mieszczącej się w Krakowie przy ulicy Łobzowskiej 3 odbyło się spotkanie Off-roadowych "elit" czyli ludzi działających w światku i zaproszonych gości.
Podobnie jak w ubiegłych latach, w planach spotkania były prezentacje multimedialne dotyczące wyróżnionych off-roadowych imprez ubiegłego roku.
W programie m.in.:
Kraków-Dakar 2006, Imprezy Quadowe, Bieługa, Expedycja Ukraina 2006,Rmpst, oraz całkiem świeże opowieści polskich Uczestników Rajdu Dakar 2007 plus Premiera Filmu „Pilot”

Impreza była zorganizowana w formie kolacji , podczas której prezentowane były wyprawy , później były tańce i swawola do rana przy szwedzkim stole.

Prezentacje rozpoczął Bartek Esox z ogólną historią quadów , informacjami na temat imprez quadowych w Polsce, sukcesach naszych zawodników i imprezach przeprawowych oraz wyprawach , po Bartku było kilku prelegentów prezentujących przewidziane w programie prezentacje , moją uwagę przyciągneli ludzie , którzy zaplanowali objechanie Afryki fiatem Sedici , a którzy przejechali wcześniej fiatem cinquecento 400 tyś km , między innymi dojechali do Dakaru.
Najwspanialszą prezentacją była wyprawa Bieluga 2006 , z której zdjęcia prezentuję w oddzielnym wątku.
Ja zająłem uczestnikom spotkania około piętnastu minut opowiadając o wyprawie na Ukrainę .
Ogólnie było miło i bardzo przyjemnie, atmosfera luźna i przyjazna.
Kulminacyjnym momentem spotkania była prezentacja naszych Dakarowców , którzy opowiadali smaczki z tej imprezy.
Załączniki
OffRoad22.JPG
OffRoad22.JPG (24.48 KiB) Przejrzano 1335 razy
Dakarowcy
Dakarowcy
OffRoad20.JPG (37.17 KiB) Przejrzano 1336 razy
Moja prezentacja Expedycja Ukraina 2006
Moja prezentacja Expedycja Ukraina 2006
OffRoad08.JPG (38.76 KiB) Przejrzano 1336 razy
Przemek opowiada o wyprawie Bieluga 2006
Przemek opowiada o wyprawie Bieluga 2006
OffRoad06.JPG (21.05 KiB) Przejrzano 1334 razy