Na poczatku napisze cos o sobie,mam na imie Jarek,mieszkam w Tarnobrzegu,mam 27 lat,mam rownierz zone oraz dwie cudne coreczki,jedna 2 latka a stasza prawie 5,quadami zarazilem sie jak kupilem dziecku(dziewczynce lat 4) mini paceta,a nawet zatarlem sprzeglo,nastepnie na 1-dno dniowej wycieczce przejechalem sie juz wiekszym w zakopanym w wypozyczalni,to bylo dokladnie 5 malych okrazen,trwalo to moze 5 minut,i wlasnie od tego momentu zapragnole miec cos takiego tylko dla siebie,krotko po przyjezdzie z wycieczkizakupilem honde trx 250 ex(ktora jest aktualnie wystawiona w dziale SPRZEDAM),pojezdzilem nia okolo 3 miesiecy i doszlem do wniosku ze terazx przyszla pora na wymiane,na cos wiekszego,po zapoznaniu sie z wieloma modelami wybor padl na Yamahe Grizzli 700 z eps,jeszcze jej nie dosiadalem bo dopiero za okolo 2 tygodnie jest termin odbioru,mam nadzieje ze bede z niej zadowolony i szybko sie jej nie pozbede,moja pasja zarazilem rowniez moja super zonke,teraz mam problem kto i kiedy ma jezdzic a kto zostac z dziecmi hahaha,pozdrawiam wszystkich quadowcow a w szczegolnosci z podkarpacia i okolic TARNOBRZEGA