Mój kolejny quad tym razem nowy z rejestr, budżet 33-40 tys
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Re: Mój kolejny quad tym razem nowy z rejestr, budżet 33-40
Wpadnij,to sobie pośmigamy, akurat takiego mam.
Dawaj fotki ale wróćmy do kolegi zakupu
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
- marioIII
- Quad:: siwy OUT 500L był: Sportsman 800 EFI i Rancher TRX 350 FE
- Imię: Mariusz
can-am .... korci jednak budżet...
a używany czekam na okazje
a jesli nowy to poniżej 40 KQ ale nie odpowiada mi za bardzo pozycja na nim
więc zaczynam zerkać na can am outlander poj 500cc jest cenowo w moim zasięgu bo 650 sporo powyżej 40 tys
i tak po badaniu małym rynku wychodzi z nowych:
can am 500 (46 KM) 35.000 z homolog
KQ z homolog 38.500 ale nie kręci mnie coś do niego
ArticCat 700 za 35.000 z homolog ale słabsza jakość i mało dynamiczny jak dla mnie - testowałem jesienią
Grizllak niby w Szamocinie jest za 40 (gdzie indziej 42/43 tys) z rejestracją ale czy ma homologację? podobno z nim jest inaczej ....... sporo... ale może warto...
No i wraca mi jesszcze za 35 z homolog polaris sportsman 800 w wersji forest czyli parę dodatków cenie by było
Rincon 42 tys nie dokupienia obecnie tylko na zamówienie....
No i dumammmm
a używany czekam na okazje
a jesli nowy to poniżej 40 KQ ale nie odpowiada mi za bardzo pozycja na nim
więc zaczynam zerkać na can am outlander poj 500cc jest cenowo w moim zasięgu bo 650 sporo powyżej 40 tys
i tak po badaniu małym rynku wychodzi z nowych:
can am 500 (46 KM) 35.000 z homolog
KQ z homolog 38.500 ale nie kręci mnie coś do niego
ArticCat 700 za 35.000 z homolog ale słabsza jakość i mało dynamiczny jak dla mnie - testowałem jesienią
Grizllak niby w Szamocinie jest za 40 (gdzie indziej 42/43 tys) z rejestracją ale czy ma homologację? podobno z nim jest inaczej ....... sporo... ale może warto...
No i wraca mi jesszcze za 35 z homolog polaris sportsman 800 w wersji forest czyli parę dodatków cenie by było
Rincon 42 tys nie dokupienia obecnie tylko na zamówienie....
No i dumammmm
Jeśli ktoś chciałby pośmigać w zielonogórskim lub na Śląsku
https://www.facebook.com/marioIIIPL
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5lFyuP3ZljO-U2x85z_Bt4eB7q_xu3hG
no to masz zagwozdkę ja zaczynałem przy ostatnim zakupie od 30 000 a skończyłem ...........szkoda gadać
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Mario.. ja mam z rejestracja... jak masz zarejestrowany to ci homologacja juz nie jest potrzebna do niczego.marioIII pisze: Grizllak niby w Szamocinie jest za 40 (gdzie indziej 42/43 tys) z rejestracją ale czy ma homologację? podobno z nim jest inaczej ....... sporo... ale może warto...
Nabywasz zarejestrowanego i następnie go przerejestrowujesz w wydziale komunikacji - tak jak kupiony z drugiej ręki.
Nie ma z tym żadnego problemu.
Co do Szamocina - generalnie nie ma problemu jak coś zgłosisz..choć jak wiesz ja olałem gwarancję bo nie przystaje ona w ogóle do sytuacji
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- marioIII
- Quad:: siwy OUT 500L był: Sportsman 800 EFI i Rancher TRX 350 FE
- Imię: Mariusz
No wiem Sławek i też pewnie oleję gwarancję, zależy ile za przeglądy policzą bo jak będzie to blisko mnie to.....
Piotrek nawet mnie nie strasz bo jak kupowałem pierwszego quada w 2010 to zaczynałem od planu: " a kupie chinola za 2 tys i pług" a kupiłem hondę za kilkanaście razy więcej...
Coraz mocniej myślę nad nową 500tką can-am stoi taka w salonie 30 km ode mnie, 46 KM i 2 cylindry myślę że dałaby radę, nie planuje extremalnych wyścigów tylko turystyk z elementami jazdy tech i błotkiem, więc wizja zakupu nowego sprzętu zamiast mocniejszej używki korci...
Piotrek? da radę taki sprzęt w planowanej przez Was kolejnej wyprawie?
bo jak nie będziesz mnie holował pod drapki.
Piotrek nawet mnie nie strasz bo jak kupowałem pierwszego quada w 2010 to zaczynałem od planu: " a kupie chinola za 2 tys i pług" a kupiłem hondę za kilkanaście razy więcej...
Coraz mocniej myślę nad nową 500tką can-am stoi taka w salonie 30 km ode mnie, 46 KM i 2 cylindry myślę że dałaby radę, nie planuje extremalnych wyścigów tylko turystyk z elementami jazdy tech i błotkiem, więc wizja zakupu nowego sprzętu zamiast mocniejszej używki korci...
Piotrek? da radę taki sprzęt w planowanej przez Was kolejnej wyprawie?
bo jak nie będziesz mnie holował pod drapki.
Jeśli ktoś chciałby pośmigać w zielonogórskim lub na Śląsku
can am 500 ma na pewno więcej wigoru niż nie jedna 700 setka !! Jak będziesz z nami jeździł dasz radę zawsze !!
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
500 Rotaxa jest równoważna dla Singla klasy 700, od niektórych pewnie i żwawsza. Nie jeździłem Grizzly na tyle żeby porównać ale od KQ750 zbiera się żwawiej i lepiej reaguje na gaz ,a skoro np Muszka robi grube podjazdy na G700 i wcale nie brakuje mu mocy to tej 500ce też jej nie zabraknie.
Możesz też wziąć pod uwagę którąś z tych używanych G700, też powinieneś być zadowolony.
Możesz też wziąć pod uwagę którąś z tych używanych G700, też powinieneś być zadowolony.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Kupuje canama 500 tylko w wersji xt. Będziesz naprawdę zadowolony.
Ostatnio zmieniony sob 23 maja, 2015 przez demonic, łącznie zmieniany 1 raz.
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
MarioIII na wyjazdach z nami dasz zawsze radę , jak nie to moim G700 Cię pociągnę
A tak serio , nowy , to nowy. Masz pewność że nie topiony , co w używanych quadach często się zdarza. Na wyjazdach CF 500 dawały radę , a CAN-AM 500 z takim silnikiem spokojnie da radę.
Mimo , że podobają mi się również Outlandery to grubo bym zastanowił się nad G700. Pokazowy z małą ilością km , raczej nie topiony - kusząca oferta.
z quadów które mógłbym kupić to tylko Outlander 1000 lub G700 - inne mi się nie podobają
A tak serio , nowy , to nowy. Masz pewność że nie topiony , co w używanych quadach często się zdarza. Na wyjazdach CF 500 dawały radę , a CAN-AM 500 z takim silnikiem spokojnie da radę.
Mimo , że podobają mi się również Outlandery to grubo bym zastanowił się nad G700. Pokazowy z małą ilością km , raczej nie topiony - kusząca oferta.
z quadów które mógłbym kupić to tylko Outlander 1000 lub G700 - inne mi się nie podobają
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
>> Tam gdzie kończy się asfalt , tam zaczyna się przygoda ... <<
>> www.AtvMoto.pl <<
>> Tam gdzie kończy się asfalt , tam zaczyna się przygoda ... <<
>> www.AtvMoto.pl <<