eagle 250
eagle 250
Witam wszystkich.
Dopiero się zarejestrowałem na Waszą stronę i chciałem się przywitać na powitalni, ale nie wiedziałem gdzie mam wpisać coś o sobie. Myślę, że mi wybaczycie i odpowiecie na moje pytanko, a mianowicie:
chcę kupić http://moto.allegro.pl/item392123512_qu ... eagle.html
Może ktoś mi napiszę coś innego oprócz tego, że to Chińczyk i jest be. Tak myślę może teraz robią trochę lepsze. Goście opisują, że zostały wprowadzone zmainy np. wzmocniony silnik, lepsze zawieszenie etc. A po za tym co na zdjęciach wygląda całkiem ok.
Jeszcze takie wyjaśnienie nie potrzebuję quada do jakichś wyczynów po lasach itp. chcę nim jeździć do pracy po aswalcie no i nieraz sporadycznie po jakichś łąkach, więc może nie był by ten model taki zły?
Wiem, że są lepsze, ale zarazem droższe. Mogę dać max. 6 tys.
Proszę napiszcie czy go kupić czy lepiej nie mieć nic jak Chinola?
Dopiero się zarejestrowałem na Waszą stronę i chciałem się przywitać na powitalni, ale nie wiedziałem gdzie mam wpisać coś o sobie. Myślę, że mi wybaczycie i odpowiecie na moje pytanko, a mianowicie:
chcę kupić http://moto.allegro.pl/item392123512_qu ... eagle.html
Może ktoś mi napiszę coś innego oprócz tego, że to Chińczyk i jest be. Tak myślę może teraz robią trochę lepsze. Goście opisują, że zostały wprowadzone zmainy np. wzmocniony silnik, lepsze zawieszenie etc. A po za tym co na zdjęciach wygląda całkiem ok.
Jeszcze takie wyjaśnienie nie potrzebuję quada do jakichś wyczynów po lasach itp. chcę nim jeździć do pracy po aswalcie no i nieraz sporadycznie po jakichś łąkach, więc może nie był by ten model taki zły?
Wiem, że są lepsze, ale zarazem droższe. Mogę dać max. 6 tys.
Proszę napiszcie czy go kupić czy lepiej nie mieć nic jak Chinola?
-
- Kontakt:
- robertw77
- Quad:: CF MOTO X8 Terralander
- Imię: Robert
Re: eagle 250
ten quad to jest jeden z modeli Eagle 250 lyda 203.To jest chinczyk... ja mam lyda 203e i nie narzekam..na poczatek wystarczy i przy budrzecie do 6 tys(tylko nowy) bo z uzywanym to ciagle bedziesz musial cos robic(serwisowac lub sam jesli sie troche znasz na mechanice)..
- robertw77
Oczywiscie jak we wszystkich chinczykach trzeba zmienic wszystkie plyny ustrojowe bo to co oni tam wlewaja to jakis tani szajs..jak nie posmarujesz to nie pojedziesz...(ja wymienilem) i co jakis czas trzeba dokrecac sruby bo od drgan sie luzuja..
mówię tu o filtrze paliwa i powietrza , a także przy moim modelu czyli farmerku przełączniki świateł bo mało wydajne ładowanie ma orzełek
- robertw77
ja w swoim orzelku jak narazie przerobilem filtr powietrza bo zaciagal wode i blotko pasuje od CZ 350 oraz wyprowadzilem rure od wlotu filtra do gory za siedzenie i dolozylem dwa halogeny 2x 55wat oraz zabudowalem przednie blotniki zeby nie chlapalo na kierujacego.....Pozdro...
- Załączniki
-
- Widac zabudowe blotnikow przednich.....oraz dwa halogeny umieszczone za przednim bumperem...
- 20100917201.jpg (39.27 KiB) Przejrzano 16800 razy
-
- Tutaj widac rure wyprowadzona z filtra powietrza(ta miekka od odkurzacza pasuje idealnie)...wyprowadzona za siedzenie..
- 20100917206.jpg (46.69 KiB) Przejrzano 16800 razy
-
- Dodatkowe halogeny umieszczone za przednim bumperem....
- 20100917202.jpg (26.58 KiB) Przejrzano 16800 razy
a nie masz problemów z ładowaniem jak dłużej pojeździsz na halogenachrobertw77 pisze:ja w swoim orzelku jak narazie przerobilem filtr powietrza bo zaciagal wode i blotko pasuje od CZ 350 oraz wyprowadzilem rure od wlotu filtra do gory za siedzenie i dolozylem dwa halogeny 2x 55wat oraz zabudowalem przednie blotniki zeby nie chlapalo na kierujacego.....Pozdro...