Integracje międzu squadowe
- JAPE
- Quad:: Suzuku KQ 750AXI & KW miniTraper 70ccm
- Imię: KUba
- Kontakt:
Integracje międzu squadowe
Panowie wiedzę ze na forum jest parę lokalnych squadów z wawy i okolic.
Może jakaś ustawka ? w celu wymiany tras itp ?
kto chętny!
Może jakaś ustawka ? w celu wymiany tras itp ?
kto chętny!
- radzio
- Quad:: Suzuki KingQuad 750 AXI
- Imię: RADEK.
Re: Integracje międzu squadowe
No pewnie,że tak,
Pablo i Mirek umilali mi pracę w Sobotę i padł pomysł zrobienia terenów w Mińsku Maz.
Pablo i Mirek umilali mi pracę w Sobotę i padł pomysł zrobienia terenów w Mińsku Maz.
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
"radzio" bardzo uprzejmy jesteś.
Skąd ta niechęć jeżeli mogę wiedzieć, może trzeba z naszej strony coś wyjaśnić, hm... ?
JAPE wg mnie pomysł wydaje się być całkiem dobry
Skąd ta niechęć jeżeli mogę wiedzieć, może trzeba z naszej strony coś wyjaśnić, hm... ?
TranS-Squad Team
- PabloG700
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 EPS
- Imię: Paweł
Hejka
Progress , chętnie z Wami pojeździmy:) A propos Radka to faktycznie w sobotę o tym rozmawialiśmy że tamtych okolic jeszcze nie spenetrowaliśmy , może wspólny wypad w nowe okolice ?:)
Progress , chętnie z Wami pojeździmy:) A propos Radka to faktycznie w sobotę o tym rozmawialiśmy że tamtych okolic jeszcze nie spenetrowaliśmy , może wspólny wypad w nowe okolice ?:)
- radzio
Z całym szacunkiem dla waszej grópy ale u was na każdym wyjeżdzie jakieś przygody ze sprzętem,nawet w Quadziku jak był artykuł to fotka jak reanimujecie Kinga.Progress pisze:"radzio" bardzo uprzejmy jesteś.
Dodatkowo poczytałem relacje z waszych wyjazdów i tylko jeżdzicie do raju,zalew i forty
Więc jak my z wami mamy pojechać do raju a wy z nami na forty to chyba nie ma sensu
Ja Jape post zrozumiłem aby poznać z inną grupą ich trasy gdzie my nie jeżdziliśmy a oni nasze tajne ścieżki
- Progress
- TranS-Squad Team
Radzio jestem pewien, że znajdę miejsce w Raju w którym nie byłeś albo nie jechałeś
Co do kierunków naszych wypraw to bardzo się mylisz... zapraszam do działu z relacjami.
Co do przygód że sprzętem to nie rozumiem tego argumentu, a tak na marginesie to nie wiem czy widziałeś czym jakim sprzętem ja jeżdżę z nimi ?
Co do kierunków naszych wypraw to bardzo się mylisz... zapraszam do działu z relacjami.
Co do przygód że sprzętem to nie rozumiem tego argumentu, a tak na marginesie to nie wiem czy widziałeś czym jakim sprzętem ja jeżdżę z nimi ?
TranS-Squad Team
- radzio
Widziłem sprzęty zacne nawet ośki z wami śmigają.
Nie chodzi mi tu o marki pojazdów bo można starą 300 zaginać tych na 700.
Byłem w dziale relacji i czytałem i nic oprócz lokalnych wypadów w znanych nam kierunkach i miejscach nie znalazłem?
Być może czegoś nie doczytałem.
Nie chodzi mi tu o marki pojazdów bo można starą 300 zaginać tych na 700.
Byłem w dziale relacji i czytałem i nic oprócz lokalnych wypadów w znanych nam kierunkach i miejscach nie znalazłem?
Być może czegoś nie doczytałem.
- Progress
- TranS-Squad Team
Hm...
Napisałeś:
"Dodatkowo poczytałem relacje z waszych wyjazdów i tylko jeżdzicie do raju,zalew i forty"
W te miejsca to jeździmy jak to się mówi z "braku laku" albo jak mamy mniej czasu a przecież w naszych relacjach.
Jest kilka tras nad Wisłę, kilka tras nad Liwiec, kilka tras nad Bóg, kilka tras Do Góry Kalwarii, trasa do Kołbieli, trasa do Nowego Dworu Mazowieckiego oraz kilka innych tras objazdowych więc może czytałeś relacje innej grupy ?
Mniejsza z tym... nie ma co tego drążyć.
Jeżeli o mnie chodzi to mam gdzie i z kim latać za resztę grupy się nie wypowiadam
Więc jeżeli nam nie po drodze to na siłę nie ma co się ustawiać.
Spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia życzę
Napisałeś:
"Dodatkowo poczytałem relacje z waszych wyjazdów i tylko jeżdzicie do raju,zalew i forty"
W te miejsca to jeździmy jak to się mówi z "braku laku" albo jak mamy mniej czasu a przecież w naszych relacjach.
Jest kilka tras nad Wisłę, kilka tras nad Liwiec, kilka tras nad Bóg, kilka tras Do Góry Kalwarii, trasa do Kołbieli, trasa do Nowego Dworu Mazowieckiego oraz kilka innych tras objazdowych więc może czytałeś relacje innej grupy ?
Mniejsza z tym... nie ma co tego drążyć.
Jeżeli o mnie chodzi to mam gdzie i z kim latać za resztę grupy się nie wypowiadam
Więc jeżeli nam nie po drodze to na siłę nie ma co się ustawiać.
Spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia życzę
TranS-Squad Team
- radzio
Tak jest zdrowych i pogodnych Świąt oraz cudownych prezentów od Quadowego Mikołaja.
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Wydaję mi się że awarie w terenie to nie norma ani przypadek. Skoro eksploatacja jest intensywna zawsze coś wyjdzie w terenie. Ja jestem z daleka i z TST jestem od niedawna ale nie było dwa razy tej samej trasy zawsze coś nowego poznaję więć kolega chyba jest trochę zarozumiały
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●