kontrolka check belt kawasaki kfx 700

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
zibi0004
Quad:: kawasaki kfx 700

kontrolka check belt kawasaki kfx 700

Post autor: zibi0004 » czw 05 maja, 2011

Witam proszę podajcie mi dokładnę instrukcję kasowania kontrolki check belt w kawasaki KFX 700 2006rok.

Zapaliła mi sie ta kontrolka, więc kupiłem pasek, zdjąłem pokrywę - patrzę pasek bardzo dobrze wyglada, jeszcze chyba oryginał, ale pomyslałem, że pewnie sie rozciągnął, wiec go wymieniłem i wyszło, że nowy jest tej samej długości. Trochę zdziwiony poskładałem wszystko do kupy, odpalam i widzę dalej święci kontrolka check belt. Wyszukałem, że się ją kasuje, ale dokładnej instrukcji do kawasaki kfx 700 nie znalazłem. Znalazłem cos o kasawaniu w bruce fors, ale to ma napęd na 4 łapy, więc zbiornik jest chyba w innym miejscu i kostki pewnie też są inne, które pod nim się znajdują, a z którymi się coś kombinuje, żeby skasowac check belt. Bardzo proszę o pomoc i o info dlaczego przy dobrym pasku ona sie zaswieciła?? Podejrzewam, że mogła się zaświecić po zaprogramowanych godzinach pracy, ale ja nie mam żadnego licznika. Quad jezdzi cały czas i chyba nic mu nie jest z tego powodu, ale wolałbym, żeby ta kontrolka sie nie świeciła.
POZDRAWIAM ZIBI

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Re: kontrolka check belt kawasaki kfx 700

Post autor: Ruszko » pt 06 maja, 2011

Opcja szukaj na forum.
Milion razy było to poruszane.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”