OŁAWA
-
Re: OŁAWA
Jeździ może ktoś po "torze" w Oławie? Chodzi mi o te miejsce po lewej stronie kąpieliska (zjazd na przeciwko stacji Orlen). Ja bywam tam regularnie raz dwa w tygodniu popołudniami godzina 18-20 ale nigdy nie spotkałem nikogo jeszcze na quadzie. Można tam troszkę poskakać nawet jest fajnie.
Jasne, oczywiście że w jelczu. Byłem w czwartek o 19 i było rewelacyjnie. Jak ktoś ma ochotę to będę tam jutro koło 11-12 potem lecę na nowo powstały tor w chrząstawie (wioska jakieś 7 km od jelcza) tam też można hasać lecz tor nie jest jeszcze skończony. Zapraszam więc do jelcza na 11-12
Ja będę w niedziele tj. 21.08.11, jak na razie planuję godzinę 13, jak by się u mnie godzina zmieniła dam wcześniej znać. Można się jeszcze potem kopnąć na tor do chrząstawy. W sobotę czyli jutro będę prawdopodobnie też jeździł ale z rana jakoś godzina 10.
Dzięki za rewelacyjna jazdę. Jutro ustawiamy się w chrząstawie o 12, Ivan daj wcześniej znać czy będziesz bo jak nie to ruszamy bezpośrednio na poligon. Zainteresowanych ustawką zapraszamy na poligon W rejonie Rakowa będzięmy jakoś przed 13.00