Witam wszystkich , może to dla was śmieszne , ale troszkę wyrozumiałości bym prosił , mój wujek kupił quada i on ma podobno ma 75koni i ja go wyśmiałem bo to nie możliwe , oczywiście quad sportowy i dał za niego 30tys i nie wiem czy była to urzywka czy nówka , piszę ile kosztował bo to może też się na coś przyda , alee gdy mnie już przwiózł na 3 ja już miałem dość a lubię jeżdzić szybko i to bardzo ale u niego na tej 3 to było mega mega szybko aż mi się nogi trzęsły , może wiecie lub domyślacie się co to za quad, bardzo proszę o jakieś informacje i z góry dziękuje.
Pozdrawiam
P.S - chodzi mi o to czy wiecie jaki to może być quad ja szukałem ale nie znalazłem.
Podpowiecie co to może być.?
Re: Podpowiecie co to może być.?
My tu jasnowidzami nie jesteśmy....zapytaj wujka co to za quad!!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: Podpowiecie co to może być.?
Słyszałem już różne bajki nt koni mechanicznych w Raptorze 700.
Słyszałem nawet, że po zastosowaniu przelotowego wydechu, filtra powietrza i PCV quad miał 80koni. Bajki są przeróżne.
To też jedna z tych bajek.
Wychodził jeden quad - Quadzilla(Suzuki LT500R) z 500ccm silnikiem w 2suwie. Quad tamten powstawał 20 lat temu. Jego silnik osiągał moc 70koni. Wszystko byłoby pięknie gdyby było można kupić quada z rocznika 2010. Nawet za używkę nie zapłaci się 30 tyś. Był kiedyś na allegro jeden egzemplarz naszych kolegów z drugiego forum za jakieś 12tyś zł.
Słyszałem nawet, że po zastosowaniu przelotowego wydechu, filtra powietrza i PCV quad miał 80koni. Bajki są przeróżne.
To też jedna z tych bajek.
Wychodził jeden quad - Quadzilla(Suzuki LT500R) z 500ccm silnikiem w 2suwie. Quad tamten powstawał 20 lat temu. Jego silnik osiągał moc 70koni. Wszystko byłoby pięknie gdyby było można kupić quada z rocznika 2010. Nawet za używkę nie zapłaci się 30 tyś. Był kiedyś na allegro jeden egzemplarz naszych kolegów z drugiego forum za jakieś 12tyś zł.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!