Can am renegade 800 przerywa POMOCY
Can am renegade 800 przerywa POMOCY
Witam wszystkich:)
Jestem nowy na forum. Kupilem nie dawno can ama 800 i mam juz z nim problem: gdy pojezdzi sie tak z 30 minut obojetnie czy to lekki teren czy droga zaczyna przerywac jak sie odkreci przepustnice na maxa, poprostu sie dlawi. Jak jest zimny to jest ok. Druga sprawa jest taka ze jak sie go z gasi i odpali od nowa to wszystko jest ok, nie wiem co jest grane Prosze o jakies wskazowki
Jestem nowy na forum. Kupilem nie dawno can ama 800 i mam juz z nim problem: gdy pojezdzi sie tak z 30 minut obojetnie czy to lekki teren czy droga zaczyna przerywac jak sie odkreci przepustnice na maxa, poprostu sie dlawi. Jak jest zimny to jest ok. Druga sprawa jest taka ze jak sie go z gasi i odpali od nowa to wszystko jest ok, nie wiem co jest grane Prosze o jakies wskazowki
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: Can am renegade 800 przerywa POMOCY
Ale zgasisz go i odpalisz od razu, czy czekasz aż ostygnie?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- GladiatorPL
- Quad:: Yamaha Yfz 450R
- Imię: Piotrek
widzę ze w renegade 800`ce przeważnie są problemy z przerywaniem :p i prędkośćią
! Sunrise Festival 2010 !
Ale zgasisz go i odpalisz od razu, czy czekasz aż ostygnie?
Od razu go zapalam po zgaszeniu i chodzi normalnie. Mam go od paru dni i narazie tylko to zauważyłem. Mam tez dodatkowy wskaznik temperatury silnika i max tem jak narazie to ok 95 stopni. Przyspieszenie i reszt jest ok, tylko to przerywanie dwa razy mi sie tak stalo.
Od razu go zapalam po zgaszeniu i chodzi normalnie. Mam go od paru dni i narazie tylko to zauważyłem. Mam tez dodatkowy wskaznik temperatury silnika i max tem jak narazie to ok 95 stopni. Przyspieszenie i reszt jest ok, tylko to przerywanie dwa razy mi sie tak stalo.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Stawiałbym na zawory ale też nie dałbym sobie ręki uciąć.
Może być mnóstwo przyczyn...
Może być mnóstwo przyczyn...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
Witam
Teraz gdy pojezdzilem troche wiecej to wiecej przerywa jak sie zagrzeje, prawie jechac sie juz nie dalo, zgaszenie i odpalenie tez juz nic nie pomaga. Gdyby byly to zawory to co by im dolegalo??
Teraz gdy pojezdzilem troche wiecej to wiecej przerywa jak sie zagrzeje, prawie jechac sie juz nie dalo, zgaszenie i odpalenie tez juz nic nie pomaga. Gdyby byly to zawory to co by im dolegalo??
Zapomnialem dodac ze wymienilem swiece przeczyscilem filtr i sprawdzilem wszystkie plyny.
może to się wydać głupie ale odepnij kostkę od licznikaz prawej strony na górze silnika miałem podobny problem okazało sie , że jest ona za luźna
Can am Renegade 800
dzieki za podpowiedzi quada dawno juz naprawilem, okazalo sie ze pompka paliwa byla przybrudzona pozdrawiam