Relacja foto z II Nadbużańskiej Eskapady Wyszków-Drohiczyn
Relacja foto z II Nadbużańskiej Eskapady Wyszków-Drohiczyn
Troszkę zdjęć z naszej wyprawy quadowej z Wyszkowa do miejscowości Góry koło Drohiczyna. Przejechaliśmy razem 400 km. Było świetnie - zobaczcie.....
MX - Quady Wyszków
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Świetnie! Dogadaliście się z rolnikiem i od razu lepiej nie?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
oj bardzo szkoda,Grzegorz Głowienka napisał...
szkoda tylko, że ktoś wam kaski i ochraniczae ukradł
Do administratora - proponuję wprowadzenie zakazu publikowania zdjęć które prezentują raidera podczas jazdy bez kasku, a te które się pojawiają automatycznie powinny być usuwane
Ostatnio zmieniony pn 20 lip, 2009 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Romulus, masz rację...
Ale z drugiej strony może jednak lepiej, żeby na takie zdjęcia wprowadzać czerwone, duże widoczne napisy, że nie popieramy jazdy bez ochraniaczy i kasków. Może to da więcej ludziom do myślenia. I na przyszłość zamiast przytroczyć kask do quada, quadowiec założy kask na głowę.
Zarówno na stronie głównej Quadzik.pl jak i w dwumiesięczniku Quadzik, staramy się promować bezpieczną jazdę w ochraniaczach. I tam cieżko jest znaleźć zdjęcie raidera bez kasku (w naszej gazecie zaryzykuję stwierdzenie, że nie znajdziecie w żadnym z numerów zdjęcia raidera podczas jazdy bez kasku, chyba że stoi obok quada).
Ale z drugiej strony może jednak lepiej, żeby na takie zdjęcia wprowadzać czerwone, duże widoczne napisy, że nie popieramy jazdy bez ochraniaczy i kasków. Może to da więcej ludziom do myślenia. I na przyszłość zamiast przytroczyć kask do quada, quadowiec założy kask na głowę.
Zarówno na stronie głównej Quadzik.pl jak i w dwumiesięczniku Quadzik, staramy się promować bezpieczną jazdę w ochraniaczach. I tam cieżko jest znaleźć zdjęcie raidera bez kasku (w naszej gazecie zaryzykuję stwierdzenie, że nie znajdziecie w żadnym z numerów zdjęcia raidera podczas jazdy bez kasku, chyba że stoi obok quada).
Póki co quadowa emeryturka :)
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
pewnie więcej roboty dla moderatorów ale działanie wychowawcze może być lepsze, mam nadzieję, że przyniesie efekt,Grzegorz Głowienka napisał...
Ostatnio zmieniony pn 20 lip, 2009 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.