Znowu quad znowu źle...
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Znowu quad znowu źle...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Nie quadowcy! Ten osobnik.
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.
Niedługo dowiem się wszystko co i jak z realnego źródła, a nie z mediów, po prostu od koleżanki. Media mogą zawsze trochę zaostrzyć sprawę
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.
Niedługo dowiem się wszystko co i jak z realnego źródła, a nie z mediów, po prostu od koleżanki. Media mogą zawsze trochę zaostrzyć sprawę
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Dokładnie Krawco!
Tak samo jak jest wypadek motocyklisty mówisz, że Ci motocykliści to idioci?
Nie!
Tak samo jak jest wypadek motocyklisty mówisz, że Ci motocykliści to idioci?
Nie!
Ojej panowie! Chyba się nie zrozumieliśmy, nie wkładam wszystkich do jednego worka, tu nie o to zupełnie chodzi.. Chodzi mi tu bardziej o zdanie społeczności która ogląda takiego typu reportarze albo np. ten jest bardzo wyzywający: http://www.tvp.pl/publicystyka/tematyka ... r-29042009 (tutaj akurat mamy do czynienia z lasami itd. ale temat jest podobny bo mowa jest "o nich" czyli wszyscy wsadzeni do jednego worka a o pozytywnych stronach quadowców mowy nie ma..) .. Niestety przeciętny człowiek który spotkał się z takim zachowaniem jednego czy dwóch quadowców niestety nie powie że tych dwóch to tylko takich nicpotych a reszta jest grzeczna.. Ludzie jak zobaczą takiego szaleńca to odrazu powiedzą że "QUADOWCY" (nie jeden quad) są źli i mam na ten temat dobry przykład jak u mnie w pobliskich wsiach, też jeżdżą chłopaki na quadach - szarżują i to poważnie a jak ja przejade swoim kingiem (zaznaczam że spokojną prędkością i z rozwagą) to i tak zostane obrzucony wyzwiskami albo zaczną mi wymachiwać rękami.. Taka jest prawda.. Tu nie ma miejsca na wyrozumiałość dla jednego czy dwóch..
Pokochaj przyrodę tak i ona pokocha Ciebie.
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Re: Znowu quad znowu źle...
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
-
- Quad:: Renata
- Imię: Ola/Sandra
W mojej okolicy jest 2 takich idiotów - tylko popisówa i szpan się dla nich liczy a nie pasja... całe szczęście praktycznie wszyscy mnie znają i wiedzą jak wygląda moje korzystanie z quada:) dlatego nie jestem pozwiązywana z ich występkami i zniszczeniami jakie robią w okolicy:) Ja się zawsze kłaniam starszym od siebie, zwalniam przy osiedlu gdzie wiecznie się kurzy, macham dzieciom sąsiadów i znajomym na spacerze:), czasem się nawet zatrzymuję gdy ktoś chce obejrzeć maszynę z bliska:) I tak oto można żyć w zgodzie z innymi mieszkańcami:) Inni jednak tego nie potrafią...a można...
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Witam,ale sam dzisiaj naocznie widziałem pseudo quadowców w pięciu na pełnym gazie /jechali/leśną drogą, gdzie ludzi pieszo i na rowerach jak mrówek.I zastanawiam do czego służy taka jazda,choć równolegle mieli trasę po poligonie,nawet w kałuże nie wjechali tylko mineli ją bokiem i właśni przez takich idiotów obrywamy wszyscy.Pozdrawiam i czekam na opinie o nas samych.
Pozdrawiam