Witam to mój pierwszy post więc na wstępie siema wszystkim:)Posiadam obecnie kawe klf 400 i mam z nim pewien problem a mianowicie jest problem z 2gim biegiem gdy go wrzucę i jadę wolno daje mało gazu jest ok ale gdy dam troszeczkę więcej skrzynia zaczyna zgrzytać i chrobotać od razu muszę zmieniać bieg wiec go nie używam a w terenie no nie ukrywam przydała by się 2 :)jak myślicie co może być nie tak i jak bardzo kosztowna była by naprawa może ktoś miał coś podobnego będę naprawdę wdzięczny jeżeli ktoś mi pomoże!!!!:)
A mam jeszcze jedno pytanie a mianowicie jak wiadomo kawa klf 400 ma stały napęd na 4 koła a słyszałem ze jest chyba jakiś system do kupienia który rozłącza stały napęd i daje możliwość wyboru rodzaju napędu 2 albo 4 koła??dobrze słyszałem??:)Jeżeli tak to dajcie jakieś namiary gdzie można takie ustrojstwo kupić ewentualnie ile kosztuje:) z góry dzięki za pomoc czekam i pozdrawiam!!!:)
Pomoc Kawasaki klf 400!!!!!!!
-
Re: Pomoc Kawasaki klf 400!!!!!!!
witam.
mam podobny problem.jeśli już ktoś się z tym spotkał i uporał to proszę o pomoc.
mam podobny problem.jeśli już ktoś się z tym spotkał i uporał to proszę o pomoc.