III WARMIŃSKI RAJD PRZEPRAWOWY - 4-6.09.2009
III WARMIŃSKI RAJD PRZEPRAWOWY - 4-6.09.2009
Czas trwania: 04.09.2009 - 06.09.2009
Miejsce: ELBLĄG-BRANIEWO
Pewnie wszyscy którzy byli na III KZ pamiętają osobę (nieskromnie się przypomnę Włodka) który przygotowywał trasy na tę impreze kto był ten wie. Wszyscy byli zadowoleni.Obiecuje jeszcze lepszą impreze, lepsze trasy. Na III KZ nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa, co do terenu którym dysponuje (więcej wąwozów, błota, zjazdów i podjazdów). Impreza przeznaczona jest dla pojazdów 4x4.Napewno nie będzie to rajd wyciągarkowy tak jak opisywaliśmy to wcześniej na forum. Większość tras będzie można przejechać na kołach, ale z asekuracją team partnera (te słowa kieruję do kolegi Buły, myślę że się nie obrazisz)Cóż mogę więcej powiedzieć do imprezy jeszcze troche czasu ja będę się brał za przygotowania imprezy, a wy rezerwujcie termin i szykujcie sprzęty. Myślę że paru kolegów z forum potwierdzi moje słowa. Wszystkich serdecznie zapraszam i pozdrawiam.
Włodek z Elbląga
Nazwa organizatora: EURO-BIS
Adres: ELBLĄG ul GRUNWALDZKA 6
Telefon: 508-191-195
Fax: 055 235 45 69
Strona WWW: http://www.euro-bis.pl
E-mail: moto@euro-bis.pl
Miejsce: ELBLĄG-BRANIEWO
Pewnie wszyscy którzy byli na III KZ pamiętają osobę (nieskromnie się przypomnę Włodka) który przygotowywał trasy na tę impreze kto był ten wie. Wszyscy byli zadowoleni.Obiecuje jeszcze lepszą impreze, lepsze trasy. Na III KZ nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa, co do terenu którym dysponuje (więcej wąwozów, błota, zjazdów i podjazdów). Impreza przeznaczona jest dla pojazdów 4x4.Napewno nie będzie to rajd wyciągarkowy tak jak opisywaliśmy to wcześniej na forum. Większość tras będzie można przejechać na kołach, ale z asekuracją team partnera (te słowa kieruję do kolegi Buły, myślę że się nie obrazisz)Cóż mogę więcej powiedzieć do imprezy jeszcze troche czasu ja będę się brał za przygotowania imprezy, a wy rezerwujcie termin i szykujcie sprzęty. Myślę że paru kolegów z forum potwierdzi moje słowa. Wszystkich serdecznie zapraszam i pozdrawiam.
Włodek z Elbląga
Nazwa organizatora: EURO-BIS
Adres: ELBLĄG ul GRUNWALDZKA 6
Telefon: 508-191-195
Fax: 055 235 45 69
Strona WWW: http://www.euro-bis.pl
E-mail: moto@euro-bis.pl
Ostatnio zmieniony wt 07 lip, 2009 przez suzuw, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepraszam wszystkich ze dlugo nie odpisywalem, ale juz nadrabiam zaleglosci.
Parę informacji:
Rywalizacja odbędzie się na terenach poligonu wojskowego koło Braniewa oraz na terenach Wysoczyzny Elbląskiej. Noclegi, posiłki oraz biesiada integracyjna(obowiązkowa) w gospodarstwie agroturystycznym (nad Zalewem Wiślanym) w piątkowy wieczór na koszt organizatora(napoje wyskokowe we własnym zakresie).
-rajd przeprawowy
-ilość uczestników ograniczona do 40 (nie idzemy na masówkę)
-jedziemy na pieczątki
-trasa będzie podzielona na odcinki.
-czas na pokonanie trasy 26 godzin
-jedziemy na nawigację GPS
-przewidziane nagrody
-wpisowe 550zł
oto fragment poligonu, teren dziewiczy nie zna zapachu spalin quada
zamieszczam zdjęcie z rekonesansu, zdjęcie z wąwozów w terminie późniejszym, muszę nabrać sił

Parę informacji:
Rywalizacja odbędzie się na terenach poligonu wojskowego koło Braniewa oraz na terenach Wysoczyzny Elbląskiej. Noclegi, posiłki oraz biesiada integracyjna(obowiązkowa) w gospodarstwie agroturystycznym (nad Zalewem Wiślanym) w piątkowy wieczór na koszt organizatora(napoje wyskokowe we własnym zakresie).
-rajd przeprawowy
-ilość uczestników ograniczona do 40 (nie idzemy na masówkę)
-jedziemy na pieczątki
-trasa będzie podzielona na odcinki.
-czas na pokonanie trasy 26 godzin
-jedziemy na nawigację GPS
-przewidziane nagrody
-wpisowe 550zł
oto fragment poligonu, teren dziewiczy nie zna zapachu spalin quada
zamieszczam zdjęcie z rekonesansu, zdjęcie z wąwozów w terminie późniejszym, muszę nabrać sił

witam
właśnie skonczył się zorganizowany przez nas II warmiński rajd dla samochodów terenowych, opinię o terenie i organizacji możecie poczytać na forum (trzeba się zarejstrować)
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f= ... &start=200
III warmiński dla quadów odbędzie się na terenie tego poligonu i w okolicach Zalewu Wiślanego
zakończyliśmy prace przy imprezie II warmiński edycja dla samochodów teraz zaczynamy prace przy III warmińskim edycja dla quadów zaczynamy przyjmować zgłoszenia. Zgłoszenia wysyłajcie na email moto@euro-bis.pl
Dane w zgłoszeniu
Imie
Nazwisko
Telefon
Miejscowość
Marka pojazdu
Następnie dostaniecie potwierdzającego emaila z nr konta i tam wpłacacie kase. Na dowodzie wpłaty w tytule wpisujecie nazwe imprezy i nazwisko
Liczba uczestników ograniczona do 50 osób
Miejsce noclegu i integracji to www.domrybaka.com tam macie wszystkie dane.
Termin nadsyłana złoszeń i wpłacania kasy to 31/07/2009.
Jeżeli macie jakieś pytania to zapraszam na forum.
Jeszcze raz serdecznie zapraszam Włodek.
właśnie skonczył się zorganizowany przez nas II warmiński rajd dla samochodów terenowych, opinię o terenie i organizacji możecie poczytać na forum (trzeba się zarejstrować)
III warmiński dla quadów odbędzie się na terenie tego poligonu i w okolicach Zalewu Wiślanego
zakończyliśmy prace przy imprezie II warmiński edycja dla samochodów teraz zaczynamy prace przy III warmińskim edycja dla quadów zaczynamy przyjmować zgłoszenia. Zgłoszenia wysyłajcie na email moto@euro-bis.pl
Dane w zgłoszeniu
Imie
Nazwisko
Telefon
Miejscowość
Marka pojazdu
Następnie dostaniecie potwierdzającego emaila z nr konta i tam wpłacacie kase. Na dowodzie wpłaty w tytule wpisujecie nazwe imprezy i nazwisko
Jeszcze raz serdecznie zapraszam Włodek.
witam
Dane w zgłoszeniu
Imie
Nazwisko
Telefon
Miejscowość
Marka pojazdu
na stronie http://euro-bis.pl/6001/14901.html
dodany zostal formularz zgloszeniowy dla QUADÓW na III WARMIŃSKI RAJD - IMPREZA DLA QUADÓW.
Teren przetarly samochody 12-14.06.2009r, dla was dolozymy troche wiecej traski.
komentarze mozecie przeczytac na stronie rajdow 4x4 ktora podalem wczesniej. Nie zabraknie napewno dobrego terenu, błotka i adrenaliny.
Czekamy na wasze zgloszenia, kto pierwszy ten lepszy. Na impreze dla samochodow tj. IV WARMIŃSKI polowa miejsc - juz zajeta.
Zobaczmy w jakim tempie zacznie ubywac miejsc dla was
Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam Wlodek
Dane w zgłoszeniu
Imie
Nazwisko
Telefon
Miejscowość
Marka pojazdu
na stronie http://euro-bis.pl/6001/14901.html
dodany zostal formularz zgloszeniowy dla QUADÓW na III WARMIŃSKI RAJD - IMPREZA DLA QUADÓW.
Teren przetarly samochody 12-14.06.2009r, dla was dolozymy troche wiecej traski.

Czekamy na wasze zgloszenia, kto pierwszy ten lepszy. Na impreze dla samochodow tj. IV WARMIŃSKI polowa miejsc - juz zajeta.

Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam Wlodek

witam chcesz znać recenzje i zdjęcia z trasy to wejć na strone www.rajdy4x4.pl potem na forum dyskusyjne znaleść impreze pt II warmiński rajd o puchar burmistrza braniewa i tam znajdziesz wszelkie info a same zdjęcia znajdziesz galeria i ten sam tytuł imprezy i obejrzysz zdjęcia pozdrawiam i zapraszam włodek