KYMCO MXU 150
KYMCO MXU 150
Witam !
Miałem okazję dziś wypożyczyć Kymco MXU 150. Długo się nie zastanawiałem ;] Spisałem umowę, dałem 2 stówki i jazda. Teraz, po całym dniu jazdy jeszcze mi się nie znudził, mocy mi nie brakuje. Jechałem nim 83 km/h w 2 osoby. Ta bestia sobie nawet radzi, tylko jest jedno "ale". Jakość wykonania to chyba jakaś pomyłka . Niestety pod koniec dnia zauważyłem, że przednie lewe koło jest wykrzywione na zewnątrz.
Miałem okazję dziś wypożyczyć Kymco MXU 150. Długo się nie zastanawiałem ;] Spisałem umowę, dałem 2 stówki i jazda. Teraz, po całym dniu jazdy jeszcze mi się nie znudził, mocy mi nie brakuje. Jechałem nim 83 km/h w 2 osoby. Ta bestia sobie nawet radzi, tylko jest jedno "ale". Jakość wykonania to chyba jakaś pomyłka . Niestety pod koniec dnia zauważyłem, że przednie lewe koło jest wykrzywione na zewnątrz.
Ostatnio zmieniony śr 17 cze, 2009 przez Maxikaz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Re: KYMCO MXU 150
ja tez polecam - klad niezawodny i w sam raz na pierwszego klada by nauczyc sie jazdy
Polecam również. Mam MXER 150 i pod 80km/h też podchodzi. Opony szosowe mam przy nim.
- Wesoły Miecznik
- Quad:: Kymco MXU 150
- Imię: Mariusz
Mam przejechane 2500 km. Na razie wymiana oleju w silniku co 1000 km i w skrzyni co 2000 km. Raz klocki z tyłu. Powoli zbliża się wymiana sworzni z przodu.
Problemy ze wskaźnikiem paliwa, ale to detal.
Po asfalcie przy dobrych wiatrach dochodzi do 80km/h
Problemy ze wskaźnikiem paliwa, ale to detal.
Po asfalcie przy dobrych wiatrach dochodzi do 80km/h
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
No cóż ja też wtrącę swoje 3 grosze Kymco jest o.k dopiero się rozwija i potrzebuje czasu ale kolejne modele coraz to dorównują markowej konkurencji jednak jest sporo rzeczy które trzeba było by dopracować.
Jeśli chodzi o prędkość to proszę was NIE RÓBCIE SOBIE JAJ mam odblokowane MXU 500 IRS i czy w pojedynkę czy z żoną 80km/h to max co można wycisnąć ( sprawdzałem to jadąc obok żony autem i mój licznik nie oszukuje, no powiedzmy z tolerancją +/- 5km/h)
Teraz niedawno mechanik zajrzał do elektryki i skrzyni pasowej po zalaniu wodą PONIOSŁO MNIE TROCHĘ OSTATNIO NA WYPRAWIE i okazało się wczoraj ze po czyszczeniu smarowaniu i izolacji wyciąga 92km/h ale podkreślam to 500cm3.
GENERALNIE Z PRZYGODAMI ALE KYMCO POLECAM DOBRY SPRZĘT
Jeśli chodzi o prędkość to proszę was NIE RÓBCIE SOBIE JAJ mam odblokowane MXU 500 IRS i czy w pojedynkę czy z żoną 80km/h to max co można wycisnąć ( sprawdzałem to jadąc obok żony autem i mój licznik nie oszukuje, no powiedzmy z tolerancją +/- 5km/h)
Teraz niedawno mechanik zajrzał do elektryki i skrzyni pasowej po zalaniu wodą PONIOSŁO MNIE TROCHĘ OSTATNIO NA WYPRAWIE i okazało się wczoraj ze po czyszczeniu smarowaniu i izolacji wyciąga 92km/h ale podkreślam to 500cm3.
GENERALNIE Z PRZYGODAMI ALE KYMCO POLECAM DOBRY SPRZĘT
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●