nowy chinol na rynku
nowy chinol na rynku
czesc jestem nowy i powaznie rozgladam sie za quadem z homologacja
głownie chce sie nim poruszac po drogach publicznych nie bede go meczył po lasach itp.
co myslicie o tym modelu?
http://allegro.pl/item584722755_super_z ... kutno.html
czekam na opinie albo moze ktos ma na sell?
głownie chce sie nim poruszac po drogach publicznych nie bede go meczył po lasach itp.
co myslicie o tym modelu?
http://allegro.pl/item584722755_super_z ... kutno.html
czekam na opinie albo moze ktos ma na sell?
Cos na temat zondy
Masz racje kazdy moze napisac ze to chinol badziew it'd. Ja jestem posiadaczem tego quadzika I musze przyznac ze jest to produkcja chinska ale jak wiadomo nawet chinczycy robia rozne jakosciowo rzeczy a ten quad to nie wyrob z najnizszej polki. Silnik powiem ze bardzo dobry I mocny a tak na marginesie to 150 ma tylko w homologacji bo jest to 200. Jezeli dotrzesz bez szalenstw I zadbasz o olej to bedzie dlugo jezdzil.rama jest dobrze pospawana a quad dobrze zachowuje sie na drodze. Zawieszenie jest regolowane I ma tuleje metalowogumowe ze smarownicami czyli kalamitkami. Predkosc max to okolo75 kmh zalezy od kierowcy. Wiadomo ze po zakupie trzeba sprawdzic sruby poniewaz quady nie przychodza w calosci I sa montowane w Polsce do tego quad jest doposazany do homologacji wiec tez ingeruja w jego osprzet I to wlasnie trzeba sprawdzic bo zawsze ktos moze cos przeoczyc. Ja zrobilem to dla swojego spokoju. Quad radzi sobie w terenie ale pamietaj ze to konstrukcja sportowa a nie przeprawowa wiec jakies hopki gorki szutry piachy tak ale rzeka I bloto jakies glebsze napewno nie. Jesli chcesz sie dowiedziec czegos konkretnego to pytaj. Ja przekonalem sie ze nie jest to szajs jak zobaczylem na gazniku kraj pochodzenia Japonia I troche nim pojezdzilem. Jego atutem jest to ze to automat I dla kogos kto zaczyna nadaje sie wysmienicie. A I jeszcze jedno jest nisko osadzony ale nie jest przez to wywrotny bo ma dobrze osadzony srodek ciezkosci. A to co pisza ze jest szybki to nie sciema bo on jest szybki moze nie jak yamaha 450 ale z trzysetkami kymco mozna by sprawdzic. Zycze udanego zakupu.
Szacunek dla wszystkich quadowców