Croatia Trophy 2009

Archiwum quadowych imprez, które odbyły się poza granicami Polski.
Mariusz Kulak

Croatia Trophy 2009

Post autor: Mariusz Kulak » śr 14 sty, 2009

Witam i namawiam !
Croatia Trophy 2009 ( rajd w Chorwacji )
termin 1.05. - 09.05. 2009
-------------------------------
trzy drużyny quadowe się szykują
1. Benek / Kulak
2. Liść / Indonezja
3. Jajcarz / Karpiu
słuchy mnie dochodzą , że Bujan coś kmini z wyjazdem , ale to słuchy.
Namawiam gorąco , powinno być zaje....ście.
Pozdrawiam - Mariusz Kulak[/b]

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » śr 14 sty, 2009

fajnie wam chłopaki powodzonka, ja może 2010
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

Mariusz Kulak

Los Brylantos !
Dasz radę ! Jedź w tym roku.

Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » śr 14 sty, 2009

To sie Marian rozjezdziłes, jak nie Malezja, to Chorwacja, cos mi sie obiło o uszy że Ładoga......?? To Ci tylko Dakar jeszcze został :D :D :D .....tylko proponuje nie Rubiconem he he ...

Szacuneczek :oklaski:
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » śr 14 sty, 2009

los brylantos kurna dobre hehehehe.

ciężko będzie za dużo tego w tym roku sie robi już zglupiałem co wybrać.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

Mariusz Kulak

Brylant !
a to tak samo jak z wyborem sera w hipermarkecie.
Markus !
Na Ładogę chyba nie pojadę - kolizyjny termin z zaplanowaną
prywatnością.

Mariusz Kulak

Obiecany LIST od ORGANIZATORA CROATIA TROPHY
==========================================
Sorry for late answer but I was out of town for a while.

It is good to hear that friends from Poland are thinking about Croatia Trophy again.

Let me clear something - me and my friends really do not care where does someone comes from and what nationality he is, as long as he is driving by The Rules and does not bring with, or creates atmosphere of discrimination in any sense. The life experience of me and my friends thought us to judge people by the acts, not by the words or nationality or race. Therefore we shall not tolerate any segregation on national base. We do not talk about Polish, Croatian, German …participants-we talk about participants from Poland, Croatia, Germany…Tolerance is the spirit of this event and we are proud to be a family(very exclusive family), not an enemies.

I hope that you got my point. We shall not ban anybody from The Trophy. Everybody is welcome. But if somebody can not accept the spirit of The Trophy I talked about, he better stays home.

Since you have announced large group from Poland I am willing to grant you 10 % group discount. You can also pay upon arrival to save bank fees.

In case you decide to come (which we would all like) I must ask you to tell the others to register as soon as possible and among other personal data address and passport number are mandatory

Regards,

Igor
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TŁUMACZENIE ( dzięki Boguśka )

Cześć Mariusz,

przepraszam, że musiałeś długo czekać na moją odpowiedź, ale chwilowo nie było mnie w mieście. Miło się dowiedzieć, że koledzy z Polski chcą ponownie przyjechać na Croatia Trophy.
Chciałbym jednak coś wyjaśnić - dla mnie i dla moich przyjaciół nie jest ważne skąd kto pochodzi i jakiej jest narodowości, tak długo jak będzie jeździł zgodnie z Zasadami i nie będzie wnosił ani tworzyły atmosfery dyskryminującej innych w jakimkolwiek tego słowa znaczeniu. Doświadczenie życiowe moje i moich przyjaciół nakazuje nam osądzać ludzi wedle ich czynów, a nie narodowości czy rasy. Poza tym nie będziemy tolerować jakichkolwiek podziałów powstałych na bazie pochodzenia czy narodowości. Nie rozmawiamy o Polakach, Chorwatach, Niemcach... którzy są uczestnikami - rozmawiamy o uczestnikach pochodzących z Polski, Chorwacji, Niemiec... Tolerancja jest duchem wydarzenia jakim jest Croatia Trophy i jesteśmy dumni, że jesteśmy rodziną (bardzo wyjątkową rodziną), a nie wrogami.
Mam nadzieję, że dobrze się zrozumieliśmy. Nie jest naszym celem odmawiać komukowliek możliwości udziału w Cratia Trophy. Każdy jest mile widziany. Ale jeżeli ktoś nie potrafi zaakceptować ducha i zasad Croatia Trophy o których pisałem powyżej - powinien zostać w domu.

Ponieważ zaanonsowałeś dużą grupę z Polski, mogę zaproponować 10% upust. Możecie również zapłacić po przyjeździe by zaoszczędzić na opłatach bankowych. [RADZIŁABYM UPEWNIĆ SIĘ CO DO TEJ KWESTII]
Jeżeli zdecydujecie się przyjechać (czego sobie życzymy), muszę poprosić Cię byś przekazał pozostałym aby dokonali rejestracji tak szybko jak to możliwe - podanie danych osobowych, adresu i nr paszportu jest obowiązkowe.

Z poważaniem
Igor

Mariusz Kulak

KOSZTY :
====================
samochód ( kierowca + pilot ) + żarcie EUR 1.250
ATV ( załoga dwa quady ) + żarcie EUR 1.250
serwis samochód ( dwie osie ) EUR 200
przyczepa EUR 100
serwis auto lub przyczepa ( 3 osiowa ) EUR 300
serwis auto ( 4 osiowy ) EUR 400
żarcie EUR 250
==========================
Łódź - baza Croatia Trophy - ok. 1.300 km

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » śr 14 sty, 2009

jestem zainteresowany, koszty podobne do rumuni a bliżej, jaka jest strona organizatora ?
bo www.croatia-trophy.com
coś mi się nie otwiera ?

pozdr

Awatar użytkownika
maciek_k
Kontakt:

Post autor: maciek_k » śr 14 sty, 2009

robertyamaha jestem zainteresowany, koszty podobne do rumuni a bliżej, jaka jest strona organizatora ?
bo www.croatia-trophy.com
coś mi się nie otwiera ?

pozdr

www.croatia-trophy.org

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy zagraniczne”