Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Po przeprowadzce ze Szczecina, gdzie "turystyka" quadowa jest na wysokim pozimie oraz super zajefajni ludzi tworzący akuratny klimat postanowiłem w Krośnie dalej bawić się moim "life'em"
Tak więc kto chętny do latania ... wystarczy napisać, przewciez to nie boli
tede wal jak w dym, jak do siebie...bede miał obcykane już terenki. Jutro pierwszy rekonesans. Sobota na Miedwiu trochę znowu podniosła poprzeczkę zadowolenia.
Witej mike76 sobota lub niedziela na bank bo już chyba zpomniałem jaka to przyjemność Ja bym pojechał sprawdzić ten tor koło Baligrodu,jak dobrze pójdzie to jeszcze dwóch się z nami zabierze
Pozdrawiam
Jest potwierdzenie od właściciela toru.możemy przyjechać w sobote rano tylko prosi o potwierdzenie dzień wcześniej czyli w piątek,myślę żę ok 9:00 rano bedzie ok na miejscu ,spotykamy się pod adresem Baligród Batów 13 ,Jade tam pierwszy raz ale kiedyś trzeba sprawdzić nowe trasy,Wlaściciel szacuje koszt całego dnia jazdy na ok 80 zł myślę że do utargowania jeśli bedzie nas więcej
Pozdrawiam