PHOENIX 200
PHOENIX 200
mam phoenixa 200 z homologacja,
jak na poczatek idealny tylko powoli zaczyna mi brakowac mocy
jak na poczatek idealny tylko powoli zaczyna mi brakowac mocy
Trochę już kasy uzbierałem, ale ciągle zbyt mało, żeby kupić jakiegoś sensownego quada.
Jacku jak Ci się jeździ tym Polarisem? Co można zrobić taką 200-etką - pojechać po zkaupy czy ostro powalczyć w terenie?
Jak z serwisem, częściami, eksploatacją? I co z tą mocą zabrakło Ci już czy jeszcze nie?
Jacku jak Ci się jeździ tym Polarisem? Co można zrobić taką 200-etką - pojechać po zkaupy czy ostro powalczyć w terenie?
Jak z serwisem, częściami, eksploatacją? I co z tą mocą zabrakło Ci już czy jeszcze nie?
Tak bardzo bym chciał mieć quada, ale niestety brak kasy :(
-
- Kontakt:
Siemka ja mam takiego polariska i dzielnie sie spisuje i w terenie i na szosie lecz niejest to quad czysto sportowt co widac gdyz naped przelozony walkiem. Ze spalaniem tez nienajgorzej. Ostatnio nawet ucze sie whellie robic
Tylko jedna bardzo wazna rzecz sprobujcie gdy kupujecie roczniki 2005 lub 2006 nie dalej gdyz one niemaja elektronicznej blokady, sa duzo tansze a lezakowaly w magazynie.
Na dzien dzisiejszy tego roczny polaris stoi po okolo chyba 19 tysiecy a ja swojego z roku 2004 albo 2005 z zerowym przebiegiem kupilem za 12 tysiecy wiec szczerze wam polecam troche wiecej poszukac a naprawdę sie oplaci.
Tylko jedna bardzo wazna rzecz sprobujcie gdy kupujecie roczniki 2005 lub 2006 nie dalej gdyz one niemaja elektronicznej blokady, sa duzo tansze a lezakowaly w magazynie.
Na dzien dzisiejszy tego roczny polaris stoi po okolo chyba 19 tysiecy a ja swojego z roku 2004 albo 2005 z zerowym przebiegiem kupilem za 12 tysiecy wiec szczerze wam polecam troche wiecej poszukac a naprawdę sie oplaci.
Polaris phoenix 200.... Mały ale wariat....
:I love POLARIS:
:I love POLARIS:
-
- Kontakt: