SMC Triton 250
-
SMC Triton 250
Witajcie. Zamierzam kupić quada SMC Triton 250 - made in taiwan. W internecie wyczytałem przychylne opinie http://www.quad-depot.com/pl/html/smc_triton.html. Może ktoś z was ma lub mial doświadczenia z tą maszyną Prosze o opinie.
- prezziguzzi
- Kontakt:
Re: SMC Triton 250
winicjusz007:
Witajcie. Zamierzam kupić quada SMC Triton 250 - made in taiwan. W internecie wyczytałem przychylne opinie http://www.quad-depot.com/pl/html/smc_triton.html. Może ktoś z was ma lub mial doświadczenia z tą maszyną Prosze o opinie.
Witam.Miałem Tritona dwa lata,jestem pełen szacunku dla tego sprzętu,objechałem cztery wyścigi nawet na dobrych miejscach,sinik bez zażutu,zawieszenie też,prowadzi się bardzo dobrze.Przyspieszenie jak na 250cm3 zadawalające.Schody zaczeły się z kupnem części tj.klocki,łożyska wachacza,amory,korek paliwa,przednie zawieszenie.Decyzja była krótka sprzedaje.Pozdrawiam Kera Adob.
Ostatnio zmieniony pn 12 lut, 2007 przez Kera Adob, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
części do zdobycia w internecie wpisz standart motor corporation w google.kostollo napisał...
Witam!
A moze ktos wie gdzie mozna kupic czesci do tego quada?
A co do SMC to powiem tak: jak używka do 5-6 tysięcy to tylko ten sprzęt mam i nie narzekam...dodam ze startowalem nim w rajdzie w drezdenku!
homologacja, 250ccm, 2 cylindry, 20km, wsteczny no i TAJWAN chociaż nawet niektore czesci sa z japoni przykład - gaźnik keihin made in japan!
moj triton jest z 2006 roku, 1500km przejechane, fotki z nim do obejrzenia na stronie, którą mam w profilu
jak nowy to odradzam bo można juz kupic markowe sprzety za ta kase.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
http://www.quad-depot.com/pl/
tutaj są wszystkie części, nie wiem na jakiej zasadzie odbywa się tam zakup bo jeszcze nie miałem żadnej awarii
tutaj są wszystkie części, nie wiem na jakiej zasadzie odbywa się tam zakup bo jeszcze nie miałem żadnej awarii
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.