Yamaha na Rajdzie Dakar 2009 !!!
-
- V-ce Admin
- Kontakt:
Yamaha na Rajdzie Dakar 2009 !!!
Start pierwszego quada z Polski coraz bliżej realizacji !!!
Może wreszcie na trasie słynnego Rajdu Dakar zobaczymy czterokołowiec Yamaha Grizzly 700 prowadzony przez polskiego zawodnika. Taką szansę otrzymał Jacek Bujański vel. Mr. Quad ... czytaj więcej na Quadzik.pl
Może wreszcie na trasie słynnego Rajdu Dakar zobaczymy czterokołowiec Yamaha Grizzly 700 prowadzony przez polskiego zawodnika. Taką szansę otrzymał Jacek Bujański vel. Mr. Quad ... czytaj więcej na Quadzik.pl
QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta quadowa
www.Quadzik.pl - wszystko o quadach
Kalendarz Quadowy 2013: 25 zł + koszt wysyłki.
Zamawiaj w Sklepie Quadzik.pl lub telefonicznie 22 761 07 58
www.Quadzik.pl - wszystko o quadach
Kalendarz Quadowy 2013: 25 zł + koszt wysyłki.
Zamawiaj w Sklepie Quadzik.pl lub telefonicznie 22 761 07 58
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Jacek już od pewnego czasu rozpoczął przygotowania do rajdu - siłownia, treningi, odżywianie... Nie wiem czy mogę napisać, kto go w tych działaniach wspiera (Romulus pochwal się proszę )
Hmm... tylko czy Yamahy Grizzly dojadą do mety Oj dostaną w kość te quady, nie wspominając o zawodnikach... Niby Yamahy (550 i 700) ukończyły rajd Drezno-Wrocław, ale Dakar to troszkę inna bajka, a dodatkowo tym razem nie wiadomo czego się do końca spodziewać po Dakarze...
Ale oczywiście trzymam kciuki i za quady, i za Jacka Bujańskiego, i za Martijn'a van Gastel...
Hmm... tylko czy Yamahy Grizzly dojadą do mety Oj dostaną w kość te quady, nie wspominając o zawodnikach... Niby Yamahy (550 i 700) ukończyły rajd Drezno-Wrocław, ale Dakar to troszkę inna bajka, a dodatkowo tym razem nie wiadomo czego się do końca spodziewać po Dakarze...
Ale oczywiście trzymam kciuki i za quady, i za Jacka Bujańskiego, i za Martijn'a van Gastel...
Póki co quadowa emeryturka :)
dakar
Też bym bardzo chciał wystartować w takim rajdzie. Może kolega powie co trzeba zrobic żeby wstartować w 2010 r ?
Pozdrawiam
Irek
Pozdrawiam
Irek
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
Jacek trzymamy kciuki powodzenia!
Pochwalę się jak Jacek w dobrej formie ukończy dwutygodniowe zmagania, na co bardzo liczę. Na razie czeka go ciężka, żmudna i wyczerpująca czteromiesięczna praca zarówno na siłą, kondycją jak i wytrzymałością ale On ma tyle samozaparcia i tak silny charakter, że temu podoła.Grzegorz Głowienka:
Jacek już od pewnego czasu rozpoczął przygotowania do rajdu - siłownia, treningi, odżywianie... Nie wiem czy mogę napisać, kto go w tych działaniach wspiera (Romulus pochwal się proszę )
Ostatnio zmieniony śr 17 wrz, 2008 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: dakar
Uważam że takie pytania są nie na miejscu w dziale DAKAR.Veltins:
Też bym bardzo chciał wystartować w takim rajdzie. Może kolega powie co trzeba zrobic żeby wstartować w 2010 r ?
Pozdrawiam
Irek
Jeśli wstępnie ci moge doradzić to napewno nie na Polarisie po drugie przygotuj budżet z 200 tyś złotych i dopiero sie pytaj co zrobić żeby wystartować.
Ostatnio zmieniony pt 26 wrz, 2008 przez brylanti, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krzysztof Wronowski
Bo polaris to jest taki "quad" ktory wymaga ciagłego dopieszczania i gilania go róznymi kluczami , ktore owy kierowca zawsze powinien trzymać w zebach zeby były pod reka.
A nie wiem czy tam"...." bedzie na to czas
Cześc chłopaków wie o co chodzi
A nie wiem czy tam"...." bedzie na to czas
Cześc chłopaków wie o co chodzi
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
- Krzysztof Wronowski