KAWASAKI KLF 300 - strzela z tłumika
- djmp9
- Quad:: www.minikoparkawroclaw.pl
- Imię: www.minikoparka.hekko.pl
- Kontakt:
KAWASAKI KLF 300 - strzela z tłumika
witam, zakupiłem kawasaki klf 300 z 1996 r.. problem polega w tym, ze czasem jeździ normalnie.. a czasem strzela i przerywa.. po pewnym czasie jeźdzenia rura od wydechu nagrzewa sie aż do czerwoności .. czy to normalne ?? da sie jakas ustawic zapłon ?? bo sptrzelanie w tłumik to chyba wina zapłonu.. pozdrawiam i czekam na jakies wskazówki
HONDA RINCON 650 2005 r
ITP T7 12' + ITP Mud Lite XTR 26'
HONDA RANCHER 400 4x4 2004 r
ITP T7 12' + ITP Mud Lite XTR 26'
HONDA RANCHER 400 4x4 2004 r
Re: KAWASAKI KLF 300 - strzela z tłumika
czy ktos moze zna rozwiazanie na taki problem co moze byc przyczyna? mam identyczne objawy... i nie wiem co wymienic, najgorsze jest to ze czasem chodzi idealnie a czesem wogole na obroty sie niechce wkrecic i kolanko od wydechu gorace POMOCY!!
Gorące musi być - pytanie czy jest czerwone ?
Ozo Drapers Squad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
sprawdzić membrany w gaźniku, prowadnice od przepustnicy, ustawić zawory, wyregulować gaźnik
jak wydech nie oryginalny a jest gaźnik - trzeba założyć oryginał, inaczej trzeba by zmieniać dysze w gaźniku
tak czy inaczej obstawiam membrany w gaźniku...
jak wydech nie oryginalny a jest gaźnik - trzeba założyć oryginał, inaczej trzeba by zmieniać dysze w gaźniku
tak czy inaczej obstawiam membrany w gaźniku...
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...