Quad Eagle 250CC czy warto zainwestować kasę w taki sprzęt?

Wasze doświadczenia i pytania związane z chińskimi quadami
Fabio76

Quad Eagle 250CC czy warto zainwestować kasę w taki sprzęt?

Post autor: Fabio76 » czw 17 lip, 2008

Quad Eagle 250CC czy warto zainwestować kasę w taki sprzęt? Pozdrawiam

adminGrzegorz: Poprawiłem tytuł...
Ostatnio zmieniony ndz 17 sie, 2008 przez Fabio76, łącznie zmieniany 1 raz.

Blizard1717

Post autor: Blizard1717 » pt 18 lip, 2008

zalezy po jakim terenie bedziesz chcial nim jezdzic i czy chcesz go z homologacja czy nie bo z tego co wiem do tego quada homologacja wyniesie cie o jakies 2000 zl wiecej. Jesli jestes poczatkujacy w jezdzie na quadach to tym quadzikiem poszalejesz po terenie :D a takze po asfalcie no ale przy tej 2 opcji bedziesz musial nadlozyc kase na homologacje

Awatar użytkownika
WoDzUu
Kontakt:

Post autor: WoDzUu » sob 19 lip, 2008

Stary nie kupuj tego !! Dołóż 2 tys kupisz Używaną Yamahe Blaster Która bierze z palcem w tyłku Chińskie 400

kasztelan

Post autor: kasztelan » pn 04 sie, 2008

mam to sypie się po każdej rundzie :( kup dobry komplet kluczy , sprawdzaj wszystko so da się odkręcic nie zapomnij o filtrze paliwa ja go nie miałem wcale , silikonem zabezpiecz przerywacz kierun... itp powodzenia
szerszen

Awatar użytkownika
WoDzUu
Kontakt:

Post autor: WoDzUu » śr 06 sie, 2008

Nie kupuj tego :D wszyscy dobrze ci radzą za starych czasów miałem Chińczyka przy 40 km/h odpadło mi przednie koło,poleciałem przez kierownice do przodu,wpadłem prosto w pokrzywy naszczęscie nic mi się nie stało strój itp. :P :P :P

taktak

Re: Do włascicieli chinczykow

Post autor: taktak » sob 09 sie, 2008

Fabio76
Quad Eagle 250CC czy warto zainwestowac kase w taki sprzet?Pozdrawiam
Ja kupiłem w zeszłym roku Chińczyka jak go dowiozłem na lawecie do domu to już się zepsuł po 2 dniach jazdy pękła rama po tygodniu rozwaliła się skrzynia stoi popsuty do dziś ( nie ma części) teraz mam Honde i nic się nie dzieje
Ostatnio zmieniony sob 09 sie, 2008 przez taktak, łącznie zmieniany 1 raz.

Panek

Post autor: Panek » czw 05 mar, 2009

mam eagle i powiem tak

znasz sie na mechanice masz dostep do dobrych narzedzi i migomatu, lubisz dlubac i ulepszac rozne rzeczy to mozesz nawet na tym sprzecie poszalec,
zasada pierwsza po zakupie, rozlozyc i zlozyc uzywajac kleju do gwintow oraz wymieniajac śruby w ktorych "ktos" nieumiejetnie skrecajac po wyjeciu z kartonu oberwal gwinty,

SPRAWDZ OGRANICZNIKI SKRETU

bardzo duzy minus szer z przodu czyniaca eagle mocno niestabilnym

po zlozeniu i modyfikacjach /wachacze mam szersze/ zrobiłem dobre 1500km naprawde ostrej jazdy --do styczniowej rolki ktora skonczyla sie uwiecznieniem na rtg wnętrzności

traktuje gada jako hobby i odstresowanie po dniu pracy i czasem w jej trakcie
zmodyfikowany Eagle 250 /chinol/ :)

Marlon

Post autor: Marlon » pn 21 wrz, 2009

Odradzam kupowania eagle tak jak i bashana poniewaz te quady jak wchodziły na rynek to moze i były dobre ale jakies 2 lata temu, a teraz to robia na ilość i odwalaja fuszerke, te Quady nie nadaja sie nawet na niedzielne wyjazdy, psuje sie w nich wszystko, pada akumulator elektryka po przejechaniu po deszczu no i zawieszenie sie rozsypuje.
Jesli polecisz na to ze sprzedawca da ci gwarancje to i tak jej nie dotrzymasz bo kazda wlasna ingeręcja w sprzet = utrata gwarancji.
Jak masz kupic eagle za ponad 5 000 ł to dołóż 2000-2500 i kup sobie jakies Kymco lub Polarisa
Marlon

strzegus

Re: Quad Eagle 250CC czy warto zainwestować kasę w taki sprz

Post autor: strzegus » śr 29 wrz, 2010

ciekawe jakiego polarisa kupisz za 7000-8000 tyś i w jakim stanie?

Marlon

Re: Quad Eagle 250CC czy warto zainwestować kasę w taki sprz

Post autor: Marlon » śr 29 wrz, 2010

a kupisz kolego polarisa phoenixa 200 albo kymco kxr l za 6 tys a za 7500 to mxu
bardziej polecam kymco sprzet bardzo dobry i mimo ze uzywany bedzie dzilal lepiej niz nowy chinol,
Marlon

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chińskie quady”