POLARIS SPORTSMAN 500 H.O 2007-2008 Proszę o opinie
POLARIS SPORTSMAN 500 H.O 2007-2008 Proszę o opinie
Jak ktoś ma to niech się podzieli opiniami na temat tego quada ponieważ chcę go kupić proszę o porady chodzi mi tu o roczniki 2007 2008
Ostatnio zmieniony czw 17 lip, 2008 przez WoDzUu, łącznie zmieniany 1 raz.
Rewelacyjny sprzęt. Jeżdże nim już troche i ejstem zachwycony, niesamowita dzielność i wygoda, Duzxo by pisac o nim, ma świetną blokade z przodu, regulowane zawieszczenie z tyłu, bardzo duże zdolności do brodzenia w wodzie, Daje niesamowicie dużo frajdy z jazdy w ciężkim terenie. Kolejną sprawą jest silnik, bardzo żwawy jednak sporo pali. Trudno byc niezadowolonym z tego quada. pytaj o jakieś sszczegóły jak by co.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
najlepiej krajowy zgłoś się do Prezziguzi lub Krawco z tego forum.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
- Krawco
- Quad:: XP 850 ;)
- Imię: Arkadiusz
Jak będziesz potrzebował zerknąć lub się przymierzyć to zapraszam mam kilka sztuk no i od Ciebie już dosyć blisko. Zobaczysz jak może to wyglądać w rożnych zabudowach (mam na myśli zamontowane akcesoria). Serdecznie zapraszam i gwarantuję szybką i sprawną obsługę.
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...