Suzuki LT-80 a LT-50 co wybrać??

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
ODPOWIEDZ
Wojtekk30

Suzuki LT-80 a LT-50 co wybrać??

Post autor: Wojtekk30 » wt 24 cze, 2008

Czacha !!!

Mała rzecz a cieszy :aparat:
http://www.youtube.com/watch?v=-57PLhdfo8c

Mam synka i ma 7 . Chciałbym dla niego jeden z tych modeli bo uważam że nie ma chyba nic ciekawszego na rynku. Największy problem to dostępność na rynku polskim . Chyba że niedostatecznie przekopałem neta i wszystkie możliwe gazety z ogłoszeniami na świecie. ale zakup to prawdopodobnie najmniejszy problem. Problemem jest to że mój mały po prostu rośnie . Kupię mu pod koniec wakacji a na drugi rok lt-50 będzie już za mała. Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić . Macie jakiś z tych modeli to dajcie znać , najwyżej podjadę i go przymierze czy pasują do siebie.

Sorki doświadczeni za taki wątek ale ktoś musi w dzieci wpajać piękno jaki niesie quadzik. A kto to ma robić jak nie my rodzice :beczy: ( tu wzruszenie )

to chyba najmądrzejsze zdanie jakie napisałem w życiu :zacieszcz:

Jeżeli to możliwe bardzo proszę o pomoc w zakupie bo po prostu boje się kupować coś na czym się nie znam :prosi:

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » śr 25 cze, 2008

:I love POLARIS:

Awatar użytkownika
Grzesiek G

Post autor: Grzesiek G » śr 25 cze, 2008

albo jednen z najfajniejszych dzieciaków http://www.polarisindustries.com/en-us/ ... /Outlaw90/

Wojtekk30

Post autor: Wojtekk30 » śr 25 cze, 2008

Swietny ale Quad Polaris Sportsman 90 wzorowany na pojazdach dla dorosłych, zapewnia tą samą wytrzymałość i niezawodność co większe modele rodziny Sportsman. Przeznaczony dla młodzieży powyżej 11 roku życia.

Wojtekk30

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=B5727

co to niby 5 lat stało ? bo nie rozumiem

Awatar użytkownika
Grzesiek G

Wojtekk30
Swietny ale Quad Polaris Sportsman 90 wzorowany na pojazdach dla dorosłych, zapewnia tą samą wytrzymałość i niezawodność co większe modele rodziny Sportsman. Przeznaczony dla młodzieży powyżej 11 roku życia.
Mój syn ma troszkę ponad 10lat i ma Yamahę Raptor Yfm-r80 - dedykowaną powyżej 12 roku życia . Już nie chce jeździć Raptorem , bo się na nim nudzi . Teraz przymierzamy się do Raptora Yfm-250

Wojtekk30

ja tylko cytuje co napisali na stronce nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda . Wiesz człowiek się boi a chłopaki to łapią z szybkością błyskawicy.Tak samo może być z moim.
Jak wozisz sprzęt od małego?

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » śr 25 cze, 2008

Na stronie jest błąd, powinno być od 12 lat. Takie są w UE przepisy, że pojazd można prowadzić od 12 roku życia. Stąd ten zapis, ale nikt nie zabroni 7 latkowi jeździć po prywatnym terenie.
:I love POLARIS:

Awatar użytkownika
Grzesiek G

Wojtekk30
Jak wozisz sprzęt od małego?
Na kołach , albo na przyczepie dwa na raz .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”