Sprzedałem !!!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Sprzedałem !!!
Dzisiaj sprzedałem quada - 110 ccm automat:D Musiałem napisać ten post bo poprostu skacze z radości
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
heheh też tak myslalem ze przez te naklejki:P
teraz(po roku szkolnym bo nie ma czasu w trakcie nauki) blastera. blastera poniewaz jest to nie najmocniejszy(porownujac do raptora 660 czy yfz 450) sprzet, ma niewielkie rozmiary, idealny do nauki, no i jak na poczatek napewno wystarczy jego moc tym bardziej ze to 2suw i latwo go tunningowac(czyt tlumik, regulacja = okolo 10 km)
no i nie chcem od razu sie przesiadac na duzooooo mocniejsze sprzety, chce to robic stopniowo (opanuje go- sprzedam itd)
teraz(po roku szkolnym bo nie ma czasu w trakcie nauki) blastera. blastera poniewaz jest to nie najmocniejszy(porownujac do raptora 660 czy yfz 450) sprzet, ma niewielkie rozmiary, idealny do nauki, no i jak na poczatek napewno wystarczy jego moc tym bardziej ze to 2suw i latwo go tunningowac(czyt tlumik, regulacja = okolo 10 km)
no i nie chcem od razu sie przesiadac na duzooooo mocniejsze sprzety, chce to robic stopniowo (opanuje go- sprzedam itd)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
No chyba przesadzie troszke z tymi 10 konikami mocy po zmianie tlumika i regulacji.Ruszko ... tym bardziej ze to 2suw i latwo go tunningowac(czyt tlumik, regulacja = okolo 10 km)
Nie chcem, ale muszem
- BadAmstaff
- Kontakt:
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Maciek_k o tych 10koniach, pisał kiedyś bodajże aXcid na drugim forum. Jak będe w domu to poszukam tej informacji i wyśle link.
BadAmstaff co do naklejki no to polecam zapraszać ludzi(10 ludzi - film + naklejka)
Ale szczerze Wam powiem, że z tym chinolem nie miałem problemu(raz dobrze skręciłem, naoliwiłem, wymieniłem olej), a lekko to on nie miał.
A co sądzicie o wyborze jako Blastera na początkowego quada?
EDIT do mojego postu powyżej :
Jaka to frajda wsiaść od razu na najmocniejsze maszyny? Według mnie, żadna!
PZDR
BadAmstaff co do naklejki no to polecam zapraszać ludzi(10 ludzi - film + naklejka)
Ale szczerze Wam powiem, że z tym chinolem nie miałem problemu(raz dobrze skręciłem, naoliwiłem, wymieniłem olej), a lekko to on nie miał.
A co sądzicie o wyborze jako Blastera na początkowego quada?
EDIT do mojego postu powyżej :
Jaka to frajda wsiaść od razu na najmocniejsze maszyny? Według mnie, żadna!
PZDR
wielka ja odrazu kupiłem grizzlego 700 jako pierwszego quada i po 1300km nie załuje ani troche
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Dobra. Kupiłeś Grizzly i na co możesz go zmienić? Jak jest to prawie najmocniejszy sprzęt? Renegade? Outlander? Sportsman? Kingquad 750? Tylko te 4 quady Tobie zostały... no wybacz ale uważam to za nie rozsądne.
dlaczego poprostu posmigam nim dłuzej
a co lepiej co poł roku zmieniac quada i tracic kupe kasy
a co lepiej co poł roku zmieniac quada i tracic kupe kasy
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]