SUZUKI LTZ400 K6 - Jakie zebatki zeby byl szybszy?
-
- Kontakt:
SUZUKI LTZ400 K6 - Jakie zebatki zeby byl szybszy?
Witam wszystkich - dojezdzam quadem do pracy i sluzy mi jedynie jako alternatywa do mnotocykla na ktorego nie mam prawka. nie ukrywam ze zamiast mocy na asfalcie wolalbym wieksza predkosc. Domniewam ze mozna to zrobic za pomoca zebatek. czy kos pomoze mi wybrac cos dla siebie i przy okazji powie mi gdzie sie w takowe zebatki zaopatrzyc? mysle tez o zmianie kol na typowo drogowe Z gory dzieki za wskazowki i Pozdrawiam
azzazel1980
- BadAmstaff
- Kontakt:
ja przepraszam za głupie pytanie, ale czy wrzuciłeś na asfalcie piąty bieg ?
i jeszcze chcesz szybciej ?
powiem szczerze, ja sie prawie obs****
na twoim miejscu zaczął bym jednak od zmiany opon bo masz typowo piaskowe, wyglądają na Maxxis`y - komplet ponad 1000 pln, szkoda ich, asfalt zeżre je błyskawicznie a poza tym są lekko niestabilne na asfalcie (miękkie)
na wyspach asfalt wypaśnie gładki, nie to co u nas, kusi do upalania, ale nie szalej
i jeszcze chcesz szybciej ?
powiem szczerze, ja sie prawie obs****
na twoim miejscu zaczął bym jednak od zmiany opon bo masz typowo piaskowe, wyglądają na Maxxis`y - komplet ponad 1000 pln, szkoda ich, asfalt zeżre je błyskawicznie a poza tym są lekko niestabilne na asfalcie (miękkie)
na wyspach asfalt wypaśnie gładki, nie to co u nas, kusi do upalania, ale nie szalej
brak filozoficznych podpisów do podziału...
stajenka: SP 300U, czasem miśki 660 i 700
stajenka: SP 300U, czasem miśki 660 i 700