Autorytety w polskim światku quadowym
-
Autorytety w polskim światku quadowym
Kto waszym zdaniem zasługuje na miano takiego autorytetu i dlaczego?
Myślę, że quady są w Polsce już na tyle długo, że znajdzie się sporo takich osób.
Myślę, że quady są w Polsce już na tyle długo, że znajdzie się sporo takich osób.
- Krzysztof Wronowski
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Markus, Krzysztofie - myślę, że to dobry temat, nie róbcie sobie jaj - od tego jest dział Na luzie Rozumiem że zaczęliście świętować już Nowy rok więc humorki wam dopisują
Chyba że mieliście na myśli innego Romana np. Eliasza oraz innego Endriu np. Gawrońskiego.... tylko coś się wam na klawiaturach pozajączkowało
Tak więc powróćmy do tematu, który założył atv killer, myślę że możnaby go rozszerzyć także o ludzi, którzy działali lub aktywnie działają w światku quadowym...
Chyba że uważacie, że takich ludzi nie ma i nie warto ciągnąć tego tematu to go wyrzucimy do Na luzie...
Chyba że mieliście na myśli innego Romana np. Eliasza oraz innego Endriu np. Gawrońskiego.... tylko coś się wam na klawiaturach pozajączkowało
Tak więc powróćmy do tematu, który założył atv killer, myślę że możnaby go rozszerzyć także o ludzi, którzy działali lub aktywnie działają w światku quadowym...
Chyba że uważacie, że takich ludzi nie ma i nie warto ciągnąć tego tematu to go wyrzucimy do Na luzie...
Ja dodał bym 2can-a.Jakies półtora roku temu kiedy zaczołem czytać forum znanej wszystkim dobrze strony quadowej.Najlepsze posty pisał własnie ten człowiek,nie ważne czy to były tematy warsztatu czy relacje z imprez (te w szczególności) można to było czytać i czytać Druga rzecz,imprezy przez niego robione(niestety jeszcze nie bylem osobiście ale ludzie piszą i mówią, kto był ten pewnie się ze mną zgodzi,super.)
Jednym słowem 2can zaraził mnie pasją do quadów podziwiam!!!!
Reasumując,moim zdaniem wkład w srodowisko quadowe Krzysztofa jest nieocenione.
Jednym słowem 2can zaraził mnie pasją do quadów podziwiam!!!!
Reasumując,moim zdaniem wkład w srodowisko quadowe Krzysztofa jest nieocenione.
Jacek Bujański
Ja zaproponuję Jacka Bujańskiego. Nie znam go osobiście ale śledzę trochę jego poczynania. To przecież od niego wszystko się w Polsce zaczęło jeżeli chodzi o quady. Bardzo często czytam artykuły Jacka czy to w OffRoadzie czy też w Motocyklu. Wiele razy oglądałem programy z jego udziałem w TVN Turbo. Dodatkowo był swego czasu wiceprezesem Polskiego Stowarzyszenia Czterokołowców ATV Polska, obecnie oprócz prowadzenia salonu Yamahy działa także w Polskim Związku Motorowym. To musi być naprawdę pozytwnie quadowo zakręcony koleś
Szkoda tylko że rzadko pojawia się na forum ATV Polska, dawniej więcej tam pisał. Na forum Quadzik.pl chyba go nie ma, chociaż przeglądając listę użytkowników zauważyłem użytkownika Mr Quad, ale dawno tu nie zaglądał.
Szkoda tylko że rzadko pojawia się na forum ATV Polska, dawniej więcej tam pisał. Na forum Quadzik.pl chyba go nie ma, chociaż przeglądając listę użytkowników zauważyłem użytkownika Mr Quad, ale dawno tu nie zaglądał.
Qurde szkoda ze nie mozna pozartowac. Mam tyle propozycji.
A tak na powaznie to 2can mysle ze naprawde duzo zrobił w tym temacie.
Jego relacje z imprez choc długie to super sie czyta. No i RR które są juz kultowe. Rowniez Big Błoto tam niezle trzesie tymi górami.
Ale Endriu i tak ma najwieksze koła z nas wszystkich.
A tak na powaznie to 2can mysle ze naprawde duzo zrobił w tym temacie.
Jego relacje z imprez choc długie to super sie czyta. No i RR które są juz kultowe. Rowniez Big Błoto tam niezle trzesie tymi górami.
Ale Endriu i tak ma najwieksze koła z nas wszystkich.