felgi do polarisa sp800
-
- Kontakt:
felgi do polarisa sp800
jakie felgi na tył polecacie i z jakim off set`em? Chcę go poszerzyc i nie wiem jaki off set wybrac.
Ja mam w 700 ITP typ 5 12x7 (offset 4 LB+3) i z oponą 27x10x10 z przodu i 27x12x12 ma ponad 130cm szerokości - trzeba było poszerzać std przyczepkę, bo nie wlazł. Nic nie trze jest OK i jest całkiem stabilny na przechyłach.
[size=75]Pozdrawiam
Jacek, PoPo 700 było.. teraz jest V8.. a co będzie.., w sumie jeszcze nie miałem helikoptera, tylko jak tym jeździć po błocie?
"Podróżuje się nie po to, aby dotrzeć do celu, ale po to, żeby być w podróży." ...Goethe[/size]
Jacek, PoPo 700 było.. teraz jest V8.. a co będzie.., w sumie jeszcze nie miałem helikoptera, tylko jak tym jeździć po błocie?
"Podróżuje się nie po to, aby dotrzeć do celu, ale po to, żeby być w podróży." ...Goethe[/size]
potwierdzam gdy postawiłem obok grizzlego na seryjnych felgach była ogromna róznica
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
-
- Kontakt: