Manszeta grizzly 700
Manszeta grizzly 700
Od czego dopasować manszete tylna zewnętrzną blizej koła do grizzlego 700 ,
i jak wymienić .
i jak wymienić .
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- prezziguzzi
- Kontakt:
jednak dzisiaj oglondałem ja i chyba nie ma dziury
Jak bym raż wymienił to bym juz sie nauczył
Jak bym raż wymienił to bym juz sie nauczył
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- prezziguzzi
- Kontakt:
gratuluję! ;D Tico albo Ascona ... full profeska!!
Ciekawe czy są przystosowane do używania w terenie i do odpowiednich warunków jakie tam panują .
Uważam że co jak co ale manżety proponuję mimo wszystko oryginalne
dlaczego?
A no prosta odpowiedź - manżeta chroni bardzo ważny i bardzo drogi element jakim jest przegub - jak pęknie nam manżetka w terenie i nabierze przegub błota to na 99% marny jego los .
Składanie manżety też polecam zrobienie mechanikowi który się na tym zna .
Strugalu - zbyt oszczędny płaci dwa razy
Ciekawe czy są przystosowane do używania w terenie i do odpowiednich warunków jakie tam panują .
Uważam że co jak co ale manżety proponuję mimo wszystko oryginalne
dlaczego?
A no prosta odpowiedź - manżeta chroni bardzo ważny i bardzo drogi element jakim jest przegub - jak pęknie nam manżetka w terenie i nabierze przegub błota to na 99% marny jego los .
Składanie manżety też polecam zrobienie mechanikowi który się na tym zna .
Strugalu - zbyt oszczędny płaci dwa razy
Blink lubi Quady!
a czym sie rózni manszeta z tico od orginału??
guma jak guma
guma jak guma
hmm na allegro sa manszety do grizzleggo 700 po 40zł
co ma grizzly do tico to ze maja przeguby i pasuja manszety
Jezeli wiekszosc osób zaklada takie to dlaczego ma to byc lipa??
co ma grizzly do tico to ze maja przeguby i pasuja manszety
Jezeli wiekszosc osób zaklada takie to dlaczego ma to byc lipa??