zawieszenie suzuki kingquad

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
staniszkis

zawieszenie suzuki kingquad

Post autor: staniszkis » sob 09 lut, 2008

witam wszystkich "zakręconych" na punkcie quadów, mnie właśnie dopadła ta przypadłość, jestem nowy na forum i proszę o pomoc-przymierzam się do zakupu suzuki king quad 700 rocznik 2007 nowy w salonie (zakup w usa). sprzedawca powiedział, że ten co mnie interesuje nie ma niezależnego zawieszenia z tyłu, jeśli chcę mieć niezależne zawieszenie to muszę dopłacić 600$. nie bardzo wiem o co mu chodzi ponieważ do tej pory widziałem takie quady oczywiście z niezależnym. co prawda mam tylko doświadczenie z quadami w postaci jazd na pożyczonych od kolegów i nie mam tak naprawdę jeszcze pojęcia o stronie technicznej tych pojazdów! proszę o wyjaśnienie mojego dylematu, choć dla wielu z was jest to pewnie oczywiste, ale każdy się kiedyś uczyć, dzięki!

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » sob 09 lut, 2008

kq 700 nie ma bez irs niezaleznego zawieszenia moze to 600$ to za amortyzatory gazwoe np
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

staniszkis

Post autor: staniszkis » sob 09 lut, 2008

dzięki za szybką odpowiedź, sprawę załatwiam przez kolegę, który jest jeszcze większym laikiem w tej kwestii, ale napisał mi "non independent suspension", może coś źle zrozumiał

Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » sob 09 lut, 2008

A mi sie wydaje ze w salonie odniesli sie do Suzuki Vinsona 500. On ma sztywna tylna oske z tyłu. Czyli za dopłata dostaniesz KQ700. Sa podobne a wygladu i takie same gabarytowo.

Hmm..a moze przeczytali moj podpis pod postami :D :D :D
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”