Co kupić??

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
ODPOWIEDZ
Domin

Co kupić??

Post autor: Domin » czw 24 sty, 2008

Witam wszystkich serdecznie.Chcialem zakupic quada 200 moze 250.Niestety moje fundusze nie przekraczaja 5 tys zl.Zostaje mi tylko chinszczyzna.naczytalem sie wiele zlych opinii na ten temat, ciekawy jestem czy to naprawde przejezdzi 50 km. i sie rozsypie.Myslalem nad bashanem 200 lub 250.z homologacja.Jesli nie to prosze o jakies porady czym warto by sie zainteresowac.mam 185cm. i 90 kilo nie bedzie za maly??nie mam zamiaru go katowac niemilosiernie.poprostu delikatny teren plaski zazyczaj no i ew. po okolicy asfaltowej do znajomych.Na filmikach chodzi to calkiem przyzwoicie.Prosze o jakies porady opinie.Bede bardzo wdzieczny.pozdrawiam wszystkich.

Awatar użytkownika
Mickey
Kontakt:

Post autor: Mickey » pt 08 lut, 2008

Jak możesz pisać, że quad bardzo dobry, ale żeby nie miał do Ciebie pretensji jak będzie zły?
To dla mnie niezrozumiałe... :bezradny:
Co do quadów chińskich to wiadomo, że są gorszej jakości
i lepiej kupić jakiś markowy. :wink:
Pozdrawiam Mikołaj

LISEK
Kontakt:

Post autor: LISEK » pt 08 lut, 2008

zdecydowanie lepiej kupić markowy masz racje Mickey

ale za 5 tysi nie kupisz

musicz koleg dozbierać jeszcze trochę :bezradny: nie ma rady
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
patryksalos
Kontakt:

Post autor: patryksalos » sob 09 lut, 2008

Sylwek/Oskar
Kontakt:

Post autor: Sylwek/Oskar » sob 01 mar, 2008

te z allegro nie są orginalne tylko to podróby z naklejką hondy mialem tovkiedyś :D ale pozbieralem troche i kupilem blastera yamahe. ale znódilo mi sie i kupiem nowe wolverine
Sylwek/Oskar

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » pn 03 mar, 2008

powinni wsadzić tego sprzedawcę za skłamanie na rzecz sprzedaży pojazdu :/ NA LICENCJI HONDY aż żal to czytać
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

jontlolek
Kontakt:

Post autor: jontlolek » czw 17 kwie, 2008

mam BASHANA 200 i na poczatek zajechałem łożyska w tylniej ośce czujniek prędkości ruchu po jednym dniu go trafiło a teraz 2 amory poszły z przodu wiec nie polecam tego kłada nawet za darmo
jedziemy zawsze tam gdzie chcemy jechać, zobaczymy to czego nie zapomnimy i nikt nam nie odbierze:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”