Off- roadowcy z Płocka
Off- roadowcy z Płocka
Napisałem w temacie 'Wszyscy z Płocka" apel odnośnie stworzenia nowych tras na naszym przyjaznym jeszcze terenie Brzeżnicy.
Nie będę go powtarzał w tym temacie chętnych odsyłam do przeczytania.
Oczekuje odzewu w postaci działania oraz propozycji stworzenia Bazy Quadowo - Motocyklowej na oferowanym przeze mnie terenie - sam nie jestem w stanie wszystkiego zrobić.
Ja zaczynam od następnego weekendu
pozdrawiam
Darek W.[/b][/code][/quote]
Nie będę go powtarzał w tym temacie chętnych odsyłam do przeczytania.
Oczekuje odzewu w postaci działania oraz propozycji stworzenia Bazy Quadowo - Motocyklowej na oferowanym przeze mnie terenie - sam nie jestem w stanie wszystkiego zrobić.
Ja zaczynam od następnego weekendu
pozdrawiam
Darek W.[/b][/code][/quote]
Kupa nikomu niepotrzebnej roboty i to w dodatku za własne pieniądze
- Krzysztof Wronowski
Ja w niedziele nie wiem czy będę mógł ale jeśli chcecie to przecież sami możecie coś wymyślić.Arek11
możemy dopiero w Niedzielę
Teren jest tak rozległy, że można rzeźbić do woli - podjezdy,zjazdy,trawersy,przeprawy,trasy...
Napewno podjadę w niedziele i ew.zobaczę jak wam idzie - za to w sobotę myślę, że uda mi się sporo zrobić.
pozdrawiam
Darek
Ostatnio zmieniony śr 09 sty, 2008 przez Darek W., łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiem czy kogoś to interesuje, ale dzisiaj zrobiliśmy kawałek zajefajnej traski,
Jeden OS - light ,- bardzo moim zdaniem przyjemny/ przetarliśmyy dopływ Brzeżnicy w jednym z kawałków, który do tej pory nie zostrał ujażmiony no i zajefajny podjazd, który jak do tej pory łączy pewne niezbadane tereny.
cztery godziny pracy myślę , że zrobią nieskończoną ilość frajdy.
nie pozostajemyn w bezczynności
pozdrawiam
Darek
Jeden OS - light ,- bardzo moim zdaniem przyjemny/ przetarliśmyy dopływ Brzeżnicy w jednym z kawałków, który do tej pory nie zostrał ujażmiony no i zajefajny podjazd, który jak do tej pory łączy pewne niezbadane tereny.
cztery godziny pracy myślę , że zrobią nieskończoną ilość frajdy.
nie pozostajemyn w bezczynności
pozdrawiam
Darek