Snorkle do yamahy grizzly 700
Snorkle do yamahy grizzly 700
Witam was quadowicze jestem nowy, moje pierwsze pytanie już padło
Jak założyć, z czego wykonać snorkle do mojej yamahy
Jak założyć, z czego wykonać snorkle do mojej yamahy
Hymmm. Rura pcv średnica od 40mm do 60mm. Kolanka, wyżynarka-Dremel, trochę rur karbowanych, uszczelniacz na bazie silikonu. Z przodu w G700 stosunkowo łatwo będzie zrobić wlot i wylot przekładni. Trochę gorzej będzie z dolotem do airboxu i wyprowadzeniem wszelkich odpowietrzeń z mostów, wspomagania, chłodnicy etc.
Przyznaję, że nie widziałem w necie precyzyjnego opisu jak zrobić to samemu... i nie robiłem jeszcze snorkli do G700 jako firma
Przyznaję, że nie widziałem w necie precyzyjnego opisu jak zrobić to samemu... i nie robiłem jeszcze snorkli do G700 jako firma
KINGSAJZ dla każdego!!!!
A gdzie jest wezyk odpowietrzenia wspomagania seryjnie ??
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
shelton:
Hymmm. Rura pcv średnica od 40mm do 60mm. Kolanka, wyżynarka-Dremel, trochę rur karbowanych, uszczelniacz na bazie silikonu. Z przodu w G700 stosunkowo łatwo będzie zrobić wlot i wylot przekładni. Trochę gorzej będzie z dolotem do airboxu i wyprowadzeniem wszelkich odpowietrzeń z mostów, wspomagania, chłodnicy etc.
a to ty pracujesz w firmie która to robi??
Ostatnio zmieniony ndz 06 sty, 2008 przez morec92, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: