Snorkle w Kawasaki KVF 750 Brute Force
- Krzysztof Wronowski
Snorkle w Kawasaki KVF 750 Brute Force
Mam u siebie dwie Kawasaki jedna już wyposażona w snorkle , drugą dopiero ubieramy , gdyby ktokolwiek potrzebował pomocy w tej dziedzinie , proszę pytać
3fun - bo quady są naszą pasją
wlasnie w najblizszym czasie chcialbym zabrac sie za kompletacje materialu do snoorkelow do mojego grizzlaka na co zwracac uwage? czy te rury to sa zwykle PCVki? czy jakies inne?
u siebie musze wyciagnac wloty powietrza do skrzyni pasowej zarowno z przodu jak i z tylu. Zabardzo nie wiem jak sie zabrac za filtr powietrza, ale za ten ostatni wezme sie na samym koncu
u siebie musze wyciagnac wloty powietrza do skrzyni pasowej zarowno z przodu jak i z tylu. Zabardzo nie wiem jak sie zabrac za filtr powietrza, ale za ten ostatni wezme sie na samym koncu
Jezdze z ssquadem ;)
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
2can jakiej średnicy zastosowałeś rurę do filtra powietrza ? Ja w swoim Gryzzli fi50 i przy nagłym dodaniu gazu silnik lekko sie dławi.Już z taka rurą miałem problemy by przeprowadzić ją z filtra na przód quada.Teraz myslę by kupić rurę fi70 i nie wiem jak, ale jakos ją upchać.Może wtedy silnik bedzie oddychał pełną piersią
- Krzysztof Wronowski