[PT] Poland Trophy 2008
[PT] Poland Trophy 2008
Rusza druga edycja najtrudniejszego prestizowego rajdu przeprawowego dla samochodów terenowych i quadów w Polsce.
Miniony rok pokazał ze formuła Poland Trophy skupia najlepszych riderów z całej polski i nie tylko. Ta organizowana na niespotykana dotad skale impreza, juz ma swoja historie czy wrecz legende jako rajd niesamowicie wymagajacy, z trasa która zadowoli nawet najbardziej wymagajacego.
Na rok 2008 organizatorzy zmieniaja cześć regulaminu, jak i wprowadzaja nowe ustalenia.
Podobno dojazdówki nie beda wliczane w czas rajdu a na quadacch bedziemy mieli zamontowane nadajniki GPS!!! Totalna inwigilacja
W tym roku beda organizowane trzy rajdy.
Teminy rajdów:
18-19 kwiecień 2008 - Walim
UWAGA zmiana terminu na 27-28 czerwiec 2008 - Drawsko Pomorskie
27-28 wrzesień 2008 - Morąg
Miniony rok pokazał ze formuła Poland Trophy skupia najlepszych riderów z całej polski i nie tylko. Ta organizowana na niespotykana dotad skale impreza, juz ma swoja historie czy wrecz legende jako rajd niesamowicie wymagajacy, z trasa która zadowoli nawet najbardziej wymagajacego.
Na rok 2008 organizatorzy zmieniaja cześć regulaminu, jak i wprowadzaja nowe ustalenia.
Podobno dojazdówki nie beda wliczane w czas rajdu a na quadacch bedziemy mieli zamontowane nadajniki GPS!!! Totalna inwigilacja
W tym roku beda organizowane trzy rajdy.
Teminy rajdów:
18-19 kwiecień 2008 - Walim
UWAGA zmiana terminu na 27-28 czerwiec 2008 - Drawsko Pomorskie
27-28 wrzesień 2008 - Morąg
Ostatnio zmieniony wt 30 cze, 2009 przez markus, łącznie zmieniany 2 razy.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
Z tymi nadajnikami to napewno super sprawa będzie można w każdej chwili wezwać pomoc, jest to moim zdaniem rewelacyjny pomysł.
Już sie nie mogę doczekać kwietnia.
Co do nieliczenia czasu na dojazdówkach to moim zdaniem głupota, ponieważ dyskfalifikujemy umiejętnośc w nawigowaniu. Ja osobiście najbardziej kocham te dojazdówki.
Już sie nie mogę doczekać kwietnia.
Co do nieliczenia czasu na dojazdówkach to moim zdaniem głupota, ponieważ dyskfalifikujemy umiejętnośc w nawigowaniu. Ja osobiście najbardziej kocham te dojazdówki.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl
http://www.quadteam.pl
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt: