benzer leopard 125
benzer leopard 125
ma kto benzera leoparda z silnikiem 125 bo chialbym wiedziec jak sie jezdzi i jak zachowuje sie po dłuższym użytkowaniu[glow=darkred][/glow]
- Kiler
- Quad:: OUTLANDER 1000 xtp
- Imię: MARIUSZ
kama07 co Ty już zacząłeś pić przecież to dopiero Wigilia.kama07:
skąd wiesz to jeden z najlepszyh chinoli a poza tym aktualnie wszystko robią w chinach
Ostatnio zmieniony pn 24 gru, 2007 przez Kiler, łącznie zmieniany 1 raz.
DIABLO TEAM ZGIERZ
Nie no ludzie ,uspokójcie się! Właśnie wróciłem ze świątecznego obiadu i jestem najedzony=nie mogę się śmiać.
Jaki chinol ma "jakąś dobrą opinię"????
Loncin?? 150??
Wolne żarty,jaj sobie nie róbcie.
Jedno i drugie to kupa ch......a.
LS ? Sorry ale widać,że nigdy na markowym sprzęcie nie jechaliście.
Miałem okazję pojechać kawałek LS -em 250 (bez obrazy nikogo) jeździ się na tym jak na odkurzaczu.Porażka.
A Audi A8 w Chinach ,to może tak ale poprzedni model i jeżeli już to w fabryce Audi a nie gdzieś w ryżowej scenerii z klepiskiem w tle.
Chyba nikt z koncernu VAG nie jest takim idiotą ,żeby ulokować produkcję flagowej limuzyny w Ryżolandii.Byłby to marketingowy samobój - konkurencja taki fakt wykorzystałaby bezwzględnie do obniżenia pozycji tego pojazdu/koncernu.
W Chinach są fabryki VAG ale produkują z reguły stare modele, wycofane z Europy oraz wiele części jak np klocki hamulcowe etc.
Jaki chinol ma "jakąś dobrą opinię"????
Loncin?? 150??
Wolne żarty,jaj sobie nie róbcie.
Jedno i drugie to kupa ch......a.
LS ? Sorry ale widać,że nigdy na markowym sprzęcie nie jechaliście.
Miałem okazję pojechać kawałek LS -em 250 (bez obrazy nikogo) jeździ się na tym jak na odkurzaczu.Porażka.
A Audi A8 w Chinach ,to może tak ale poprzedni model i jeżeli już to w fabryce Audi a nie gdzieś w ryżowej scenerii z klepiskiem w tle.
Chyba nikt z koncernu VAG nie jest takim idiotą ,żeby ulokować produkcję flagowej limuzyny w Ryżolandii.Byłby to marketingowy samobój - konkurencja taki fakt wykorzystałaby bezwzględnie do obniżenia pozycji tego pojazdu/koncernu.
W Chinach są fabryki VAG ale produkują z reguły stare modele, wycofane z Europy oraz wiele części jak np klocki hamulcowe etc.
Nie wszystko ,nie wszystko.Jasne ,że bardzo wiele rzeczy tam produkują ale nie pisz o A8 ,bo to nie jest prawda.
Wszyscy wiedzą,że rzeczy z Chin to w większości przypadków badziewie ,zdarzają się oczywiście wyjątki potwierdzające tą regułę.
I oczywiście są na innym poziomie rozwoju ale niestety to sie nie przekłada na jakość towarów.Gdyby byli tacy profi to już dawno cały świat nic by nie produkował tylko Chiny.
A jest inaczej.
Wszyscy wiedzą,że rzeczy z Chin to w większości przypadków badziewie ,zdarzają się oczywiście wyjątki potwierdzające tą regułę.
I oczywiście są na innym poziomie rozwoju ale niestety to sie nie przekłada na jakość towarów.Gdyby byli tacy profi to już dawno cały świat nic by nie produkował tylko Chiny.
A jest inaczej.