jakiego quada warto kupic !!
jakiego quada warto kupic !!
witam mam pytanie czy za wmiare małą cene np 4 tys mozna kupic solidnego quada o pojemnoscie 200-250cm np tego z elegro
http://moto.allegro.pl/item270779477_qu ... ecza_.html
warto czy nie !!
dizkei z gory
http://moto.allegro.pl/item270779477_qu ... ecza_.html
warto czy nie !!
dizkei z gory
chińczyk chińczyk wszystko na około jest chińskie i niektóke są Ok
ale masz racje kolego dozbieraj kasy bo za 4-tysie to słabo
a jak ci sie nie uda i bedziesz chciał go kupić to najpierw upewnij czy ma części do tego co sprzedaje bo to jest problem największy
zawsze mozesz to wydać na wypożyczalnie naprzykład u nas
ale masz racje kolego dozbieraj kasy bo za 4-tysie to słabo
a jak ci sie nie uda i bedziesz chciał go kupić to najpierw upewnij czy ma części do tego co sprzedaje bo to jest problem największy
zawsze mozesz to wydać na wypożyczalnie naprzykład u nas
.:GALEON:.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Dżisas... Dawid - ortografia!!! Podstawówka się kłania. Nie ma takiego słowa jak kub, poprawną formą jest kup! Druga sprawa nie ma puźniej jest później!!! Trzecia nie ma takiego czegoś jak niewiem jest nie wiem. Opanuj się bo tego się czytać nie da. Pisz w Wordzie, popraw tam tekst, i dopiero tutaj wklej(w jakimś temacie już Ci o tym mówiłem).
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
LISEKi iz0lat0r
no na drogi sprzęt mnie nie stac. Ale czytałem na forum i NIE POLECACIE CHIŃCZYKÓW ale jednak chyba sie skusze bo cena jest dobra i firma polaris to jest chyba jedna z lepszych. Pojeżdze sezon i najwyżej go sprzedam. a pozatym był ktos na rajdzie w cierszewie koło płocka bo bardzo blisko mieszkam
no na drogi sprzęt mnie nie stac. Ale czytałem na forum i NIE POLECACIE CHIŃCZYKÓW ale jednak chyba sie skusze bo cena jest dobra i firma polaris to jest chyba jedna z lepszych. Pojeżdze sezon i najwyżej go sprzedam. a pozatym był ktos na rajdzie w cierszewie koło płocka bo bardzo blisko mieszkam