Chciałem poinformować, że Strona i Forum Quadzik.pl będą działały tylko do 30 kwietnia 2018 roku. To jest ciężka decyzja, ale kiedyś ją trzeba podjąć.
Próbowałem znaleźć jakiegoś zakręconego na punkcie quadów kontynuatora, ale póki co się nie udało. Być może cena była zbyt wysoka, być może zbyt emocjonalnie podchodziłem do sprzedaży, być może....
Dziękuję wszystkim za te kilkanaście lat. Tak, tak Forum Quadzik.pl zaczęło działać w sierpniu 2005 roku, a strona Quadzik.pl jeszcze wcześniej, bo w listopadzie 2004 roku. To były piękne dobre czasy i będę je dobrze wspominał. Niezliczona liczba osób, które poznałem przy okazji tworzenia strony, wydawania gazety, czy po prostu quadowania, to część nie tylko mojego życia.
Dziękuję mojej żonie Agnieszce, za wyrozumiałość i wspieranie mnie na wszystkich etapach pracy nad Quadzikiem, Jarkowi, który był z Quadzikiem od pierwszych chwil, Marcinowi, który wspierał Quadzika swoją wiedzą, artykułami i doświadczeniem, Radkowi za wsparcie przy testach i mobilizowanie do dalszego wydawania gazety, moderatorom, reklamodawcom, ATV Polska za ciągłą mobilizację do działania... Właśnie do mnie dotarło, że osób, które wspierały Quadzika przez te kilkanaście lat było tak wiele, że ciężko mi je nawet teraz wszystkich zapisać. Dlatego dziękuję wszystkim, którzy pomagali, wspierali i przede wszystkim byli użytkownikami i czytelnikami Strony, Forum i Gazety.
Quadzik dał mi w kość, tempo w jakim żyłem było zabójcze. Czasem jak się nad tym wszystkim zastanawiam, to nie wiem jak byliśmy w stanie ogarniać Quadzika czasowo... Ale jakoś dawaliśmy radę, bo nigdy nie podchodziłem do Quadzika jako projektu zarabiającego pieniądze, tylko jak do hobby czyli z pasją
![Smile :)](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif)
Dla mnie kilka ostatnich lat to przede wszystkim zmiana trybu życia, zwolnienie tempa i zadbanie o zdrowie moje i mojej rodziny.
Pozdrawiam wszystkich mocno.
Grzegorz Głowienka
tel.kom. 501 78 21 76 - podaję telefon na wszelki wypadek, gdyby jednak jacyś "quadowi zapaleńcy" chcieli zakupić Quadzika i dalej kontynuować jego działanie...
![I love QUADZIK :I love QUADZIK:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/quadzik.gif)