polaris d-bat diesel 400 pasek napedowy??
-
- Quad:: d-bat 400cm
- Imię: diesel
polaris d-bat diesel 400 pasek napedowy??
witam serdecznie,posiadam quada (a raczej traktor o osiagach taczki) ale jest naprawde fajny. polaris barrus d-bat 400cm z silnikiem l100 yanmar pytanie kieruje do urzytkowników takowego kosmicznego pojazdu, jaki rozmiar/oznaczenie powinien miec pasek napedowy ??. pasek który obecnie posiadam nie wyglada zbyt dobrze a jego oznaczenie to polaris 3211071 i wg wszystkich mi zródeł katalogi dayco,gates,polaris i wszelkie inne wychodzi ze jest to pasek do polarisa ale skutera snieznego..... przekopałem cały internet i nic napisałem nawet do producenta....oczywiscie odpisał.... w zadnych katalogach nie wystepuje nazwa ani d-bat ani barrus jedynie diesel po 2000roku a chodzi o polais sportsmann z silnikiem 455cm a nie o mojego 400cm, z góry dziekuje za pomoc,
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: polaris d-bat diesel 400 pasek napedowy??
Jeśli na pasku jest takie oznaczenie to taki pasek kup.
Może ktoś wcześniej miał podobny problem jak Ty i kupił coś pod konkretny wymiar.
A że akurat pasowało od skutera śnieżnego to czy to taki wielki problem?
Może ktoś wcześniej miał podobny problem jak Ty i kupił coś pod konkretny wymiar.
A że akurat pasowało od skutera śnieżnego to czy to taki wielki problem?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: d-bat 400cm
- Imię: diesel
Re: polaris d-bat diesel 400 pasek napedowy??
no własnie gdyby było ok nie było by tematu , quad ogólnie dziwnie sie"zbiera" i mysle ze jest za długi. wiec chciałbym sie poprzec katalogiem w którym jest napisane duzymi literami ze: do quada X jest pasek Y o oznaczeniu Z . lub pewną wiedza uzytkowników tej taczki w dieslu. pozdrawiam.