Wałek Pośredni atv 180

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
ODPOWIEDZ
Scooby
Quad:: Lucky Star 180

Wałek Pośredni atv 180

Post autor: Scooby » czw 24 lis, 2016

Witam , Mam mały problem z Luckiem , podczas jazdy pękł mi łańcuch i uszkodziło tryb w skrzyni (zjechało 3 zęby) Problemem okazuję się znalezieniem tego trybu bo ani w sklepach/allegro/olx nie mogę dostać . Może któryś z forumowiczów posiada taki na sprzedasz albo wie gdzie mógłbym go dostać to proszę o info . W załączniku dodaje zdjęcie .
Załączniki
33b4bb2e4e77a36398d7da8a8522.jpg
33b4bb2e4e77a36398d7da8a8522.jpg (31.89 KiB) Przejrzano 2068 razy

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: Wałek Pośredni atv 180

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 28 lis, 2016

Jeśli dzwoniłes do ATV Expert i ci tego nie załatwia to pozostaje ci jedno .Mój Lucek jak go kupiłem tez był 180cc i miał uszkodzone sprzęgło jedno kierunkowe tez nigdzie tego nie mogłem dostać lecz okazało sie ze ten silnik jest montowany w jakiś innych sprzętach Chińskich czy chole..ra wie jeszcze jakich > wpisałem słowo kluczowe na allegro w moim przypadku było to sprzęgło jedno kierunkowe lub bendix i strona po stronie zdjęcie po zdjęciu porównywałem je z moja częścią po kilkudziesięciu stronach w końcu znalazłem część która wyglądała jak ta moja ,zadzwoniłem do sklepu poprosiłem gościa by wziął suwmiarkę i pomierzył to co maja na sprzedaż a ja u siebie miałem swoją część i podawałem mu wymiary i tak znalazłem coś czego nigdzie nie szło dostać ;) Powodzenia w szukaniu ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

ODPOWIEDZ

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”