Quad dla kobiety-co radzicie?

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
tołdi

Quad dla kobiety-co radzicie?

Post autor: tołdi » pn 15 paź, 2007

Witam. jestem nowy na forum i w uzytkowaniu qadów. Chcę coś kupić żonie i stąd moje pytanie. Powinien być to pojazd łatwy i przyjemy w prowadzeniu aby się kobieta nie zraziła i by za rok czy dwa mogła tym jeżdzić ośmioletnia córka, która teraz ma 50 ccm.
Ostatnio zmieniony pn 18 sie, 2008 przez tołdi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pn 15 paź, 2007

znam bardzo wiele kobiet :D każda jest inna.... ale dla każdej się coś znajdzie :wink:

tel.509-218-816 p.Bartek

ps.na pewno ci pomoże :wink:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Paku
Kontakt:

Post autor: Paku » czw 01 lis, 2007

Witaj Tołdi!!!

Mega super quadem dla Kobiety i nie tylko jest Bombardier DS250 z automatyczną skrzynia biegów. POLECAM!!!
Quady i auta z USA

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » czw 01 lis, 2007

a moze Kymco maxxer 250? automat, homologacja na 2 osoby (akuratny wypad zony z corka)

ps. kymco mxu 250 ma bagazniki(to taka przeprawowka niby) np potrzebne na zakupy :P ale nie wiem czy ma automat:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » czw 01 lis, 2007

a ja polecam grizzlego 700 z kierownicą szarpac sie nie trzeba wygodny ładny
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ruszko » czw 01 lis, 2007

strugal grizzly ladny jest, komfortowy tez ale ZA MOCNY.
przeczytaj dokladnie ostatnie zdanie tołdiego... " i by za rok czy dwa mogła tym jeżdzić ośmioletnia córka, która teraz ma 50 ccm"

wyobrazasz sobie 10-latke na gryzzlim? kliknie mocniej gaz i juz ma quada na 2 kolkach...:P
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » czw 01 lis, 2007

bez przesady ja mam 16 lat i mocy wcale on nie ma za duzo ale dla 10 latki moze być za duzy
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ruszko » pt 02 lis, 2007

16 lat a 10 ^^:) podejrzewam ze wcale nie siegnie to stopek:) w tym wieku

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pt 02 lis, 2007

Ludzie co to się na tym świecie dzieje?! Czy ci starzy mają jakieś kompleksy? Czy u nas klasa 150 180 200 250 to już nie dla ludzi? Nie mierzmy wszystkich swoją miarą.. Nie wszyscy mają swira na punkcie mocy.. A nawet jak mają to nie koniecznie mają możliwości ją okiełznać. Najwięcej co bym polecił to 150 np. Kymco
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Paku
Kontakt:

Post autor: Paku » pt 02 lis, 2007

Prezziguzzi, masz racje! Mam takie same zdanie na temat wariacji na punkcie nie tyle nawet samej mocy co jak największych pojemności... I w jakiej sprawie? Nie jednego już widziałem na quadzie który przewyższa potencjałem jego możliwości a to oznacza jedno... kłopoty! Ja polecam sprzęt wysokiej klasy: BRP DS250 Żona na pewno nie będzie sie na nim nudzić :D
Quady i auta z USA

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”