części do MASAI A433
części do MASAI A433
Witam kolegów.
Mam Masai(a) A433 kupiłem ze wzgledu na cene.
ogulnie jestem bardzo zadowolony ze sprzętu bo daje naprawde rade mimo tego ze jest to tylko co jest ale po pewnym czasie a właściwie po 2600 km pewne sprawy przydało by się porobić a mam na myśli pasek napedowy i końcówki drążków.
Powstaje więc pytanie gdzie jest jakis serwis tegoż gada to jest gdzie moge znaleść części do tego czorta
Mam Masai(a) A433 kupiłem ze wzgledu na cene.
ogulnie jestem bardzo zadowolony ze sprzętu bo daje naprawde rade mimo tego ze jest to tylko co jest ale po pewnym czasie a właściwie po 2600 km pewne sprawy przydało by się porobić a mam na myśli pasek napedowy i końcówki drążków.
Powstaje więc pytanie gdzie jest jakis serwis tegoż gada to jest gdzie moge znaleść części do tego czorta
- Paulus71
- Quad:: Renia 1000 XXC
- Imię: Paweł
Re: części do MASAI A433
w niemczech lub francji
pasek tylko oem wchodzi w grę więc musisz tam poszukać, końcówki bym dorobił w firmie któa dorabia samochodowe (fabryczne są strasznie nietrwałe)
i lepiej kup na zapas ponieważ fabryka dinli ogłosiła rok temu upadłość i do tej pory szuka inwestora
pasek tylko oem wchodzi w grę więc musisz tam poszukać, końcówki bym dorobił w firmie któa dorabia samochodowe (fabryczne są strasznie nietrwałe)
i lepiej kup na zapas ponieważ fabryka dinli ogłosiła rok temu upadłość i do tej pory szuka inwestora
mods in progress :-)
sorki a czy znasz jakis sklep gdzie moge dostac taki pasek lub link strony
- Paulus71
- Quad:: Renia 1000 XXC
- Imię: Paweł
http://www.monsterquad.fr/pieces-detachees-quad-masai-a-433-4x4/2847-9-ensemble-variateur-a433-4x4.html
tu masz części
pasek jedyne 213 euro i jak znam politykę dinli to robiony wyłacznie pod nich
tu masz części
pasek jedyne 213 euro i jak znam politykę dinli to robiony wyłacznie pod nich
mods in progress :-)
dzięki piękne ale cena tłusta tyle to stoi pas do BRP 1000
nic to jeszcze raz podziekował
nic to jeszcze raz podziekował
koledzy wszystkie części do masai A433 jesli chodzi o silnik to po prostu CAN AM 400 2006 r
już sprawdzone. Cały silnik jest na licencji i każda najmniejsza śrubka pasek podkładka czy oring to can am 400 trzeba tylko patrzeć na części do 2006 r i już nie jest tak strasznie!
już sprawdzone. Cały silnik jest na licencji i każda najmniejsza śrubka pasek podkładka czy oring to can am 400 trzeba tylko patrzeć na części do 2006 r i już nie jest tak strasznie!