Panowie co to za rok tego quada
- rafal20052
- Quad:: kavasaki kvf 400 2003/Yamaha kodiak 450 2005 irs
- Imię: rafal
Panowie co to za rok tego quada
Koles sprzedaje w Uk i nie wie jaki rok tego quada
Sprzedaje z uszkodzonym.sprzeglem i teraz pytanie jaka cena sprzegla (mowi ze tylko slizga )
I jaka cena tego quada w Polsce i najwazniejsze jaki to moze byc rok tego grizzly 450 ??
Pozxrawiam
Sent from my LG-D955 using Tapatalk
Sprzedaje z uszkodzonym.sprzeglem i teraz pytanie jaka cena sprzegla (mowi ze tylko slizga )
I jaka cena tego quada w Polsce i najwazniejsze jaki to moze byc rok tego grizzly 450 ??
Pozxrawiam
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Panowie co to za rok tego quada
Na prawdę musisz zakładać trzy takie same tematy ?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Wygląda na 1410, porzucony w okolicach Dąbrówna cena sprzęgła faska masła, 2 świniaki i wianek czosnku.
No i nie slizga sie sprzegło tylko sznurek od snopowiązałki ktorego używa zamiast paska w CVT
No i nie slizga sie sprzegło tylko sznurek od snopowiązałki ktorego używa zamiast paska w CVT
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- rafal20052
- Quad:: kavasaki kvf 400 2003/Yamaha kodiak 450 2005 irs
- Imię: rafal
Ty k**** buroku
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Ja bym nie brał bo kierownica jest z prawej strony :p
a poważnie:
zadajesz pytanie które możesz równie dobrze zadać do wróżki o rocznik quada na podstawie zdjęcia.
poproś o konkrety - zresztą - gdzieś czytałem że lepiej nie brać quadów z wysp bo rdzewieją na potęgę - wpływ słonego "powietrza"
a poważnie:
zadajesz pytanie które możesz równie dobrze zadać do wróżki o rocznik quada na podstawie zdjęcia.
poproś o konkrety - zresztą - gdzieś czytałem że lepiej nie brać quadów z wysp bo rdzewieją na potęgę - wpływ słonego "powietrza"
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Paulus71
- Quad:: Renia 1000 XXC
- Imię: Paweł
widać wszyscy my k........ buroki
masz kavasaki i dlatego nikt cie nie lubi rafal20052
masz kavasaki i dlatego nikt cie nie lubi rafal20052
mods in progress :-)
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Rafal20052 - napisałeś że Koleś nie wie jaki jest rok produkcji...jak to możliwe? nie chce mi się w to jakoś wierzyć- ale może się mylę.
Ja rozumiem - jeśli to w ogóle możliwe - to quad ten nie ma homologacji i dlatego nie ma informacji o dacie produkcji, jednak kupując urządzenie nawet w tak liberalnym kraju jak UK pamiętam że spisuje się umowę w której datę produkcji też się podaje. Może poproś o VIN code i podjedź do jakiegoś serwisu - może będą wstanie podac rok produkcji -
BTW: Czy naprawdę warto się bawić w takiego sprzęta? Poczytaj też opinie o gadach z wysp..bo jak wspominałem, mają złą sławę ze względu na "rdzewienie" podzespołów.
Ja rozumiem - jeśli to w ogóle możliwe - to quad ten nie ma homologacji i dlatego nie ma informacji o dacie produkcji, jednak kupując urządzenie nawet w tak liberalnym kraju jak UK pamiętam że spisuje się umowę w której datę produkcji też się podaje. Może poproś o VIN code i podjedź do jakiegoś serwisu - może będą wstanie podac rok produkcji -
BTW: Czy naprawdę warto się bawić w takiego sprzęta? Poczytaj też opinie o gadach z wysp..bo jak wspominałem, mają złą sławę ze względu na "rdzewienie" podzespołów.
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
O. Jacek jak widzi. Yamahe to nerw dostaje
- Paulus71
- Quad:: Renia 1000 XXC
- Imię: Paweł
wg mnie to jakiś 2003 chyba
a ty jak myślisz Roberto?
a ty jak myślisz Roberto?
mods in progress :-)
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
To nie nerwy tylko zazdrość, bo ja zawsze Yamahe chciałem ale.jakoś nie wyszło.robertmuszka pisze:O. Jacek jak widzi. Yamahe to nerw dostaje
Autor tematu niestety się zburaczyl oburzony że nie rozumie.Co do niego pisza Gdyby przeczytał że zrozumieniem i miał blade pojęcie o quadach to by z mojego postu nie tylko nauczył się dystansu do życia ale i dowiedział czegoś na temat awarii tego quada.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad