Trójmiasto, Reda, Rumia,Wejherowo i okolice - ciekawe tereny
Trójmiasto, Reda, Rumia,Wejherowo i okolice - ciekawe tereny
Cześć wszystkim,
jest ktoś chętny do pojeżdżenia ? Interesuję mnie każdy teren. Jestem z Gdyni więc dojechać mogę praktycznie w każde miejsce w okolicach trójmiasta.
Bardzo proszę o kontakt, samemu raczej trochę ciężko i smutno
Jeszcze jedna prośba.
Proszę piszcie o jakiś fajnych terenach, żwirownie, fajne drapki, tereny 4x4.
Z mojej strony kilka fajnych miejsc: żwirownia Mrzezino ( drapki ), tor pomiędzy Połchowem a Redą, fajne miejsce w Osłoninie ( drapki piaskowe )
las w Rekowie super górki naprawdę ciężkie, tor chwarzno ( trochę rozjeżdżony przez samochody ale można pojeździć. Oczywiście w te miejsca chętnie się wybiorę w grupie .
Pozdrawiam i czekam na ekipę z Trójmiasta Rumi Redy Wejherowa i Kaszub - proszę piszcie.
jest ktoś chętny do pojeżdżenia ? Interesuję mnie każdy teren. Jestem z Gdyni więc dojechać mogę praktycznie w każde miejsce w okolicach trójmiasta.
Bardzo proszę o kontakt, samemu raczej trochę ciężko i smutno
Jeszcze jedna prośba.
Proszę piszcie o jakiś fajnych terenach, żwirownie, fajne drapki, tereny 4x4.
Z mojej strony kilka fajnych miejsc: żwirownia Mrzezino ( drapki ), tor pomiędzy Połchowem a Redą, fajne miejsce w Osłoninie ( drapki piaskowe )
las w Rekowie super górki naprawdę ciężkie, tor chwarzno ( trochę rozjeżdżony przez samochody ale można pojeździć. Oczywiście w te miejsca chętnie się wybiorę w grupie .
Pozdrawiam i czekam na ekipę z Trójmiasta Rumi Redy Wejherowa i Kaszub - proszę piszcie.
Re: Trójmiasto, Reda, Rumia,Wejherowo i okolice - ciekawe te
Witam jestem z okolic Wejherowa często śmigam z dwoma kumplami wszyscy na Przeprawowkach często śmigamy w okolicach Szemud Kielno Przodkowo itp zapraszam do posmigania w kupie raźniej
Witam,
Jestem jak bardziej zainteresowany więc dajcie znać kiedy wyruszamy, mam praktycznie każdy weekend wolny w tygodniu też znajdę chwilę na jakiś krótki wypad .
Na priva wysyłam namiar na siebie.
Jestem jak bardziej zainteresowany więc dajcie znać kiedy wyruszamy, mam praktycznie każdy weekend wolny w tygodniu też znajdę chwilę na jakiś krótki wypad .
Na priva wysyłam namiar na siebie.
Cześć wszystkim ja rownież jestem chętny do polatania 4x4 w okolicach trojmiasta oczywiście jak mogę sie dołączyć. Piątek i sobota jak najbardziej jestem z Gdyni dabrowa tor Chwaszczyno pod nosem kacza rzeczka i bagienka !!! zapraszam podeśle swój nr na pw i czekam na jakiś znak
Witam jeste z Wejherowa pośmigalbym z wami chętnie dopiero zaczynam moja przygodę z quadem
-
- Quad:: cf moto 500
Cześć Kolego jestem z okolic Rumi a dokładnie z gminy Kosakowo szukam kompana do wspulnych wypadów
-
- Quad:: CF Moto X8 Terralander
Kolego Kuba, ja jestem z Mostów czyli zaraz obok Ciebie. Mam Ceefe 800 pomarańczowa. Daj namiary na siebie to może się ustawimy na jakiś wspólny wypad bo brakuje mi kompana.
-
- Quad:: cf moto 500
Czesc a ja jestem z Debogorza oto mój numer tel xxxxxxxzadzwon to sie ustawimy akurat jestem w domu
Ostatnio zmieniony pt 07 sie, 2015 przez Kuba Cf 500, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba na jesień przytargam gadzinę do Gdyni! Tylko gdzie parkować
A macie koledzy jakieś ciekawe trasy w okolicy?