Drążki kierownicze
Drążki kierownicze
Witam. Chcę wymienić drążki kierownicze w LS SP 300 i nie wiem jak powinna być ustawiona zbieżność? Pozdrawiam
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: Drążki kierownicze
drążki muszą być rozkręcone na 430 mm każdy od sworznia do sworznia tak podaje serwisówka i tak ma być
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Dzięki za konkretną odpowiedź:-)
A wiesz może czy jest to normalne po wymianie paska i rolek wariatora, że w napędzie słychać taki nawet głośny "szum"? Pozdro
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
co do silników nie jest to moja mocna strona ponieważ jedyny mój kontakt z nimi jest jak je usuwam z quada hehe tu może ktos inny sie wypowie co przy tym dłubał
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Ogolnie rzecz biorac to rolki szumia zawsze.... zalezy na jak glosnym poziomie.... najlepiej jak bys wrzucil jakis filmik na ktorym by bylo to slychac... bo to co napisales "nawet glosny szum" to pojecie wzgledne... czy jest glosniejszy od tego przed wymiana? Czy quad dobrze reaguje na przyspieszenie?
Spoko postaram się go dzisiaj wrzucić- może Ci się uda mi pomóc. Przed wymianą było normalnie czyli nic nie było słychać specyficznego z lewej strony silnika. p*****
Nie umiem dodać tego filmiku z tym metalicznym szumem- nie wiem dlaczego
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Poprostu jak nie umiesz to wrzuc filmik na youtube i skopiuj link i wrzuc na forum
Dodaję ten filmik
https://www.youtube.com/watch?v=e6TbGVvusYs
https://www.youtube.com/watch?v=e6TbGVvusYs