Co tak cicho? Jedzie ktoś? Maszyny gotowe?
P.S.
Wie ktoś jakie są nagrody za generalkę?
[PT] Polandtrophy edycja Drawsko
[PT] Polandtrophy edycja Drawsko
Ostatnio zmieniony wt 30 cze, 2009 przez Marcolife, łącznie zmieniany 1 raz.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
Jedziemy, jedziemy tylko wszyscy albo szykuja quady w garazach albo staraja sie nie psuc sobie humorów myslac o tym co znowu organizator wymyslił za trudnosci terenowe
Mam nadzieje że bedzie zarąbiscie trudno i wymagajaco. Quady mamy juz przygotowane. Zreszta nie mielismy zadnych awarii do tej pory wiec nie bardzo było co przy nich naprawiac. A nagrody?? Czy to ważne?? Za generalke pewnie dla pierwszych trzech miejsc cos bedzie lepszego ale najwazniejsza jest sama trasa i udział w rajdzie. Mam tylko nadzieje ze dadza jakies wieksze pucharki bo póki co to z edycji na edycje coraz mniejsze przywozimy
Mam nadzieje że bedzie zarąbiscie trudno i wymagajaco. Quady mamy juz przygotowane. Zreszta nie mielismy zadnych awarii do tej pory wiec nie bardzo było co przy nich naprawiac. A nagrody?? Czy to ważne?? Za generalke pewnie dla pierwszych trzech miejsc cos bedzie lepszego ale najwazniejsza jest sama trasa i udział w rajdzie. Mam tylko nadzieje ze dadza jakies wieksze pucharki bo póki co to z edycji na edycje coraz mniejsze przywozimy
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK