Nowy pomysł - Kraków i okolice
-
- Quad:: xmr
- Imię: Maciej
Nowy pomysł - Kraków i okolice
Od pewnego czasu zastanawiam się nad pomysłem stworzenia grupy pasjonatów i miłośników quadów i nie tylko .
Fajnie było by aby powstała takowa grupa ludzi z okolic Krakowa która wspólnie spędzała by czas na różnego rodzaju wyjazdach .
Często jest tak iż mamy ochotę pojeżdzic gdzieś quadem ale nie mamy z kim
Dlatego kieruje pytanie do osób odwiedzających to forum "Co o tym myślicie czy są chętni ?"
Piszczcie ciekaw jestem waszych opinii.
Fajnie było by aby powstała takowa grupa ludzi z okolic Krakowa która wspólnie spędzała by czas na różnego rodzaju wyjazdach .
Często jest tak iż mamy ochotę pojeżdzic gdzieś quadem ale nie mamy z kim
Dlatego kieruje pytanie do osób odwiedzających to forum "Co o tym myślicie czy są chętni ?"
Piszczcie ciekaw jestem waszych opinii.
facebook Atv4funMx
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: Taki fajny
Re: Nowy pomysł - Kraków i okolice
Witaj
Chętnych jest dużo. Ostatnio na wyjeździe w sobotę było 13 quadów i 2 motory które wymiękły z powodu dużej ilości śniegu w górnych partiach szczytów. Jeździmy praktycznie co sobotę na całodzienne wypady. Przebiegi różne w zależności od warunków, chęci itp. od 100 do 250 km Nie ukrywam że najlepsza ilość quadów do jazdy to 5-6. W dużej grupie fajnie jeździ się na przodzie stawki z tyłu to zwykła nuda, nic się nie dzieje. Jak masz ochotę to zadzwoń nr telefonu wysyłam Ci na PW A bym zapomniał jesteśmy z Myślenic i okolic.
Chętnych jest dużo. Ostatnio na wyjeździe w sobotę było 13 quadów i 2 motory które wymiękły z powodu dużej ilości śniegu w górnych partiach szczytów. Jeździmy praktycznie co sobotę na całodzienne wypady. Przebiegi różne w zależności od warunków, chęci itp. od 100 do 250 km Nie ukrywam że najlepsza ilość quadów do jazdy to 5-6. W dużej grupie fajnie jeździ się na przodzie stawki z tyłu to zwykła nuda, nic się nie dzieje. Jak masz ochotę to zadzwoń nr telefonu wysyłam Ci na PW A bym zapomniał jesteśmy z Myślenic i okolic.
Witam.
Okolice Krakowa?????
Ja jestem z Trzebini gdzieś 40 km od Krakowa ( droga w stronę Katowic)
Pomysł bardzo dobry.
Okolice Krakowa?????
Ja jestem z Trzebini gdzieś 40 km od Krakowa ( droga w stronę Katowic)
Pomysł bardzo dobry.
Jeżeli jest jakieś stowarzyszenie w krakowie lub Małopolsce proszę o kontakt na prv , chętnie dołączę, szukam chętnych do amatorskiej jazdy.
Jestem z Krakowa i piszę się na to. Proszę o kontakt na prv albo na pawelo.w@poczta.fm
i pomysł chyba upadł
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
3 Quady (najczęściej) - Mojego Teamu - kręcimy się w okolicach Krakowa - nie masz z kim a jesteś rozsądną osobą więcej informacji na Pw albo szukajcie nas na Face lub na naszej stronie.
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
temat ucichł, ale pobudka może 21.04.2014 spotkamy się by pochlapać się wodą:D
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
my odpadamy w drugi dzień świąt - to czas dla Naszych najbliższych
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
kolejna próba, może w końcu uda się zorganizować bo pomysł dobry i chętni są tylko coś organizacja zawodzi:(
ja jestem chętny pisać kiedy i gdzie
tel 502-304-983
ja jestem chętny pisać kiedy i gdzie
tel 502-304-983